Wandeling 't HolthuisTerug naar het overzicht

zaterdag 26 februari
Hoe klein 't Holthuis ook is, alles is er. Een beek, essen, graslandjes, houtwallen en bossen.
Dit is een leuke wandeling met kinderen. Je komt er van alles tegen. Want hoe klein ’t Holthuis ook is, alles is er. Een beek, essen, graslandjes, houtwallen en bossen. Ontdek dat paden, essen, bossen hier allemaal slingeren. Niets heeft rechte lijn. Alles is gevoegd naar de patronen die de natuur in duizenden jaren heeft gevormd. Laat je verrassen door elke nieuwe bocht. Die levert steeds een verwonderlijk doorkijkje op. Kom in het vroege voorjaar genieten van de vrolijke voorjaarsbloeiers, bijvoorbeeld van vrolijke bosanemoontjes en bosviooltjes. Op ’t Holthuis bloeien ze kleurrijk en uitbundig.

Het leuke aan deze wandeling is, dat je onderweg allerlei uit hout gesneden dieren tegenkomt. Van een slang en een uil tot eekhoorntjes, overal zijn ze verstopt. Je loopt dicht langs de spoorbaan en het vliegveld, maar toch midden in de prachtige Twentse natuur.

De route start bij parkeerplaats 't Holthuis aan de Oude Postweg en is ongeveer 4 kilometer. Vanaf de parkeerplaats volg je de rode pijltjes (rechtdoor of rechtsaf). 

Tip: check ook onze blog met de leukste boswandelingen in Twente!

't Holthuis

Oude Postweg
Deurningen
Prijs Gratis Naar de website
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Boswandelingen met kinderen

Boswandelingen met kinderen

Boswandelingen zijn altijd heerlijk om met de kinderen te maken. In Twente zijn zóveel mooie bossen te vinden. Heerlijk om in het weekend of tijdens de vakantie een boswandeling met kinderen te maken.

Welke is jouw favoriet?