BIG INSECTSTerug naar het overzicht

vrijdag 21 augustus
Big Insects is verlengd en nog t/m 23 augustus te bezoeken. Hoe tof is dat?!
Bij Natura Docet Wonderryck is sprake van een heuse insecteninvasie. Insecten uit verschillende continenten zijn daar in het verleden via diverse vluchten terecht gekomen en hebben het museum tot hun vast onderkomen gemaakt. Ze leven daar in harmonie bij elkaar. Deze zomer is er een unieke kans om toe te treden tot de wereld van de insecten en oog in oog te staan met deze gevarieerde beestjes.

Struinend langs de insecten leer je meer over hun unieke eigenschappen, verwonder je over hun schoonheid en hun diversiteit. Om na je avontuur weer terug te keren tot de grote mensen wereld zul je op zoek moeten gaan naar de tegenspreuk om jouw verkleining ongedaan te maken. Maar bij wie moet je daarvoor zijn? Laat je meevoeren in de unieke wereld van de insecten en vind de weg terug naar huis.

Deze zomer is er een unieke kans om samen met Miro en Kreek toe te treden tot de wereld van de insecten en oog in oog te staan met deze gevarieerde beestjes. Kom naar Big Insects, los de puzzel op en keer terug naar de grote mensen wereld!

Klik snel op de roze websitebutton om kaartjes te bestellen, als je durft tenminste.

Er zijn nog veel meer toffe activiteiten in de regio, check onze Eropuit pagina.

Natura Docet Wonderryck Denekamp

Oldenzaalsestraat 39
7591 GL Denekamp
Openingstijden 4 juli t/m 23 augustus Prijs Online: € 12,50
Aan de kassa: € 14,50
Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie in Twente

Zomervakantie in Twente

Het is ZOMER en VAKANTIE! Zes weken, heerlijk! Maar er zullen ook momenten zijn waarop de kinderen zich vervelen. Check onze 14 zomerse tips en activiteiten!

Zomerse tips!