Herfstvakantie bij OyfoTerug naar het overzicht

zondag 20 oktober
Er is in de herfstvakantie weer genoeg te doen en te beleven bij Oyfo Techniekmuseum.
Tijdens de herfstvakantie worden er verschillende workshops en activiteiten georganiseerd, waarmee jouw bezoek aan Oyfo nog leuker wordt! Zo kan je tijdens de Maakmiddagen in ons museum aan de slag met verschillende maakactiviteiten en kun je deelnemen aan onze tinkerworkshops!

Maak 't met Oyfo
Op hele week kan jij ’t maken bij Oyfo. Je kunt kiezen uit meer dan 10 verschillende maak-activiteiten. Kies jij voor de tol, de grijpgraag of de robot? We hebben diverse maakactiviteiten voor verschillende leeftijden.

Tinker 't met Oyfo
Tinkeren? Dat is doen en denken tegelijk!
Ben jij de haas of de schildpad? Ga de uitdaging aan en verzin een oplossing voor deze challenge. Wat de opdracht precies is verklappen we nog niet, maar dat je kunt winnen door te experimenteren, ontwerpen, maken en spelen is wel duidelijk.

Ontdek het vernieuwde museum
Grijp je kans en bezoek het vernieuwde interactieve museum! In de oude fabriek van Hazemeijer onderzoek je wat techniek in ons leven betekent. Zie hoe onze wereld verandert door technologie. Kom alles te weten over stoommachines en smartphones, robots en kunst, energiebronnen en onze planeet. Kortom, alles over mens en techniek! Niet alleen door te kijken, maar vooral door te doen.

Klik op de roze websitebutton voor meer informatie. 

Tip: altijd op de hoogte blijven van de leukste uitjes? Schrijf je dan nu in voor onze Nieuwsbrief!

Oyfo Techniekmuseum

Industriestraat 9
7553 CK Hengelo
Openingstijden Maandag t/m vrijdag: 10:00 - 21:00 uur
Zaterdag en zondag: 10:00 - 17:00 uur
Prijs 0-3: gratis
4-17: € 9,50
Vanaf 18 jaar: € 12.50
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De Lichtfabriek

De Lichtfabriek

Deze herfstvakantie kan je in De Museumfabriek spelen met licht! Met je zaklamp kan je op zoek naar ontsnapte insecten, voor museumbewaker spelen en uilen spotten.

Wat is er allemaal te doen?