Kanotocht Denekamp-LattropTerug naar het overzicht

donderdag 25 augustus
Boek een leuke kanotocht met de familie over het kanaaltje tussen Denekamp en Lattrop.
Ga gezellig kanovaren over het omleidingskanaal, een stroompje tussen De Lutte en Lattrop dat uitkomt op de Dinkel. Het kanaaltje heeft kraakhelder water en kabbelt tussen de weilanden van noordoost Twente. Geen rechte streep, maar natuurlijk slingerend door het Twentse Landschap, in adembenemende rust, eindigend of beginnend op de Dinkel. 

Jullie komen op eigen gelegenheid naar het instappunt in de omgeving van Denekamp. Daar ga ja na de uitleg van de instructeur te water. Je vaart met drie-persoons Canadese kano’s die net zo makkelijk met twee personen te varen zijn. Dus een gezin met vier personen vaart met twee bootjes, een gezin van drie met één bootje.

De tocht duurt een kleine anderhalf uur. Na afloop worden de chauffeurs terug naar het startpunt gebracht waar de auto’s zijn blijven staan. Of je maakt een mooie wandeling terug langs het water van ongeveer 45 minuten!

Na reservering van de kanotocht krijg je een mail met een download-link. In dit pdf-bestandje vind je alle informatie voor de tocht zoals adressen en kledingadvies.

Klik voor meer informatie en andere leuke activiteiten op de roze websitebutton.

Tip: wil je op de hoogte blijven van de laatste tips en nieuwtjes? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Adventure King

Ambachtstraat 20
7587 BW De Lutte
Openingstijden Zie website Prijs € 18,50 p.p. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Z O M E R V A K A N T I E

Z O M E R V A K A N T I E

Het is ZOMERVAKANTIE! Zes weken, heerlijk... Maar er zullen ook momenten zijn waarop de kinderen zich vervelen. Check voor die momenten onze zomerse tips en activiteiten!

Zomerse tips!