WinterspelenTerug naar het overzicht

zaterdag 26 februari
Teun & Jet hebben een coole wintertocht uitgezet op vakantiepark De Witte Berg.
Restaurant Bie Heintje organiseert elke zaterdag en zondag een hele leuke winterontdekkingstocht op Vakantiepark De Witte Berg in Oud Ootmarsum.

Teun & Jet zijn in de zomer altijd druk in de weer om de jongste gasten te vermaken met spelletjes en leuke activiteiten. Maar in de winter vervelen ze zich een beetje en missen ze de kinderen….!! Daarom hebben Teun & Jet een coole wintertocht uitgezet! Volg de speurtocht over het terrein van het vakantiepark en doe onderweg de leukste winteractiviteiten.

Heb je alle opdrachten gedaan? Dan krijg je als beloning een medaille en iets lekkers. Deze tocht is leuk, leerzaam en uitdagend voor het hele gezin!

De innerlijke mens wordt natuurlijk ook niet vergeten. Aan het einde van de tocht is er van alles verkrijgbaar om het smakelijk af te sluiten!

Je hoeft niet te reserveren en kunt je gewoon melden bij de receptie. Klik op de roze button voor meer informatie.

Tip: volg ons op Facebook en Instagram voor de leukste tips en uitjes.

Bie Heintje

Wittebergweg 9
7637 PJ Oud Ootmarsum
Openingstijden Elke zaterdag en zondag tussen 10.00 en 15.30 uur Prijs €7,50 per kind (volwassenen gratis) Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Boswandelingen met kinderen

Boswandelingen met kinderen

Boswandelingen zijn altijd heerlijk om met de kinderen te maken. In Twente zijn zóveel mooie bossen te vinden. Heerlijk om in het weekend of tijdens de vakantie een boswandeling met kinderen te maken.

Welke is jouw favoriet?