Creatieve dagTerug naar het overzicht

maandag 20 mei
Bezoek op Tweede Pinksterdag de Creatieve Dag achter Herberg de Pot in Markelo.
Inmiddels al de 33e editie! Voor velen is het een traditie geworden. Er zijn de klassiekers zoals het trekkerritje voor kinderen. Maar ook minitruckers, micropulling, een demonstratie met agility honden.

Dit jaar vind je op het midden van het terrein een tent met muziek van Henri Tijman en de Mixieband, daaromheen de fair met meer dan 50 kramen, natuurlijk mogen de oldtimers en rommelmarkt ook niet ontbreken meer aan de rand van het terrein. Op het workshopplein kun je je laten schminken, haarveertjes zetten, of natuurlijk een leuke workshop volgen.

Ook staan er weer heelijke foodtrucks met patat, broodjes gerookte vis, ijs, smoothies, en koffie, maar ook zijn er diverse leuke workshops voor jong en oud op het workshopplein.

Er is een grote rommelmarkt met een groot aantal kramen waar vele standhouders hun hobby, creativiteit en koopwaar delen met bezoekers.
Als je hieraan wilt deelnemen mag je  's ochtends vanaf 9 uur het terrein op aan de potdijk (de borden rommelmarkt volgen). 1 volwassene en kinderen zijn gratis, overige volwassenen betalen de normale entreeprijs van € 7,50.


Meer informatie is te vinden via de roze websitebutton.

Op zoek naar meer activiteiten? Kijk dan op onze Eropuit pagina. 

Herberg de Pot

Potdijk 9
7475 SL Markelo
Openingstijden Tweede Pinksterdag | 10.30 - 17.00 uur Prijs € 7,50 per persoon
Kinderen tot 12 jaar gratis
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Pinksteren

Pinksteren

Een heerlijk lang Pinksterweekend om leuke dingen te doen. Er zijn extra veel leuke kinderactiviteiten en gezellige gezinsuitjes in Twente.


Wat is er te doen?