Maak een boswandelingTerug naar het overzicht

zaterdag 2 september
Even een frisse neus halen samen? Ga gezellig samen het bos in!

Boswandelingen zijn altijd heerlijk om met de kinderen te maken. In Twente zijn zoveel mooie bossen te vinden. Heerlijk om in het weekend of tijdens de vakantie een boswandeling met kinderen te maken. Bijna alle kinderen vinden het geweldig in het bos en iedereen kan even lekker uitwaaien.

En wist je dat ze met nog meer plezier meegaan als je samen naar kabouters of paddestoelen gaat speuren? Maak je uitje helemaal af door een boswandeling te combineren met een lekker drankje bij een van de restaurantjes of cafeetjes die in de bossen te vinden zijn. Soms zelfs met speeltuin erbij! Wij zochten de leukste kindvriendelijke wandelingen en wandelroutes met kinderen in Twente voor je uit. Op naar het bos!

De fijnste plekjes vind je in onze blog met 10x leukste boswandelingen met kinderen in Twente via de roze websitebutton.

Tip: In onze blogs vind je allemaal handige lijstjes met leuke tips, in onze uitagenda vind je een overzicht van alle activiteiten die op een specifieke dag te doen zijn en in onze Eropuit-categorie vind je alle tips voor thuis & uit die je elke dag kunt doen.

Boswandeling Twente


Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Op de hoogte blijven van de leukste tips?

Op de hoogte blijven van de leukste tips?

De leukste uitjes en activiteiten voor kinderen in Twente. Die vind je natuurlijk op Kidsproof.nl. Wil je ze ook in je tijdlijn ontvangen?

Volg ons op Insta!