Pinksterfestival BoekeloTerug naar het overzicht

maandag 20 mei
Snuffel rond op de unieke markt, zwier in de draaimolen en geniet van live muziek op het Pinksterfestival
Van 11.00 tot 17.00 uur is het centrum van Boekelo gevuld met vele kraampjes. Er wordt vanalles verkocht. Mooie huis- en tuindecoraties, sieraden, cadeau-artikelen, (kinder)-kleding. Van winkelen krijg je trek, gelukkig is daar ook aan gedacht: kraampjes met zoetigheid, wafels, diverse warme broodjes en vis. Ook de traditionele Rommelmarkt ontbreekt dit jaar niet en er zal muziek en ander vertier voor kinderen zijn.

• Unieke Markt en Rommelmarkt: Snuffel door de unieke kraampjes van lokale ondernemers en vind verborgen schatten op onze gezellige rommelmarkt.
• Draaimolen Plezier: Laat de kleintjes (en degenen die jong van hart zijn) genieten van eindeloze rondjes op onze betoverende zweefmolen.
• Live Optredens: De hele middag door zullen er live optredens zijn die de sfeer erin houden. Bereid je voor op geweldige muziek en onvergetelijke momenten.
• En nog veel meer... 

Dit is niet zomaar een markt; het is een kans om samen te komen, de lokale gemeenschap te ondersteunen en een onvergetelijke dag te beleven.

Pinksterfestival Boekelo

centrum
Openingstijden 11:00-17:00 Prijs gratis Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Pinksteren

Pinksteren

Een heerlijk lang Pinksterweekend om leuke dingen te doen. Er zijn extra veel leuke kinderactiviteiten en gezellige gezinsuitjes in Twente.


Wat is er te doen?