icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

Treasure HuntTerug naar het overzicht

vrijdag 20 augustus
Doe deze zomervakantie de Treasure Hunt, een unieke speurtocht door de culturele wijk Roombeek.
Vanwege het grote succes in mei, kun je van 10 juli t/m 22 augustus opnieuw de Treasure Hunt doen! Deze unieke speurtocht is ontwikkeld door kunstenaar Roos Groothuizen. Roos heeft met behulp van verschillende technieken in het lab een toolbox gemaakt die je helpt de route te lopen. De speurtocht is geïnspireerd op escaperooms; door het kraken van verschillende codes ontvangen deelnemers aanwijzingen voor een route door de culturele wijk Roombeek. Om de Treasure Hunt te beginnen kun je de toolbox ophalen bij Tetem. Wanneer je de route succesvol hebt doorlopen is er een prijs af te halen en kun je de toolbox ook weer inleveren bij Tetem.

Professor T. is heel slim maar ook heel verstrooid. Hij wil graag alle onderzoekers een cadeau geven maar hij kan ze nergens meer vinden. Hij is bang dat hij ze in ergens in de buurt is vergeten! Help je hem mee zoeken? Bij Tetem staat een toolbox voor je klaar met allerlei handige spullen, zoals een kaart met locaties waar hij is geweest, een stofje met morsecode, een oranje cijferslot, een rood doorkijkglaasje en nog veel meer.

Ben je klaar met de route en heb je de schat gevonden? Dan mag je een prijs ophalen bij Tetem en daar de toolbox ook weer inleveren.

Deze activiteit is geschikt voor kinderen van 6 t/m 12 jaar en geschikt voor het hele gezin! Voor kinderen van 10 jaar en ouder is het mogelijk om de Treasure Hunt zonder ouders te lopen. Tijdens de route moet je wel de busbaan oversteken dus wees voorzichtig!

Bekijk de link via de roze websitebutton voor meer informatie.

Tip: in onze categorie Clubjes vind je inspirerende tips voor leuke sporten en clubjes voor je kind.

Tetem

Stroinksbleekweg 16
7523 ZL Enschede
Openingstijden 10 juli t/m 22 augustus Prijs € 2,- p.p. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie in Twente

Zomervakantie in Twente

Het is ZOMERVAKANTIE! Zes weken, heerlijk! Maar er zullen ook momenten zijn waarop de kinderen zich vervelen. Check onze 13 zomerse tips en activiteiten!

Zomerse tips!