icon-closeLandelijk Jonge Lezer 26 27 juni
icon-closeLandelijk Jonge Lezer 26 27 juni

Bibliotheek OldenzaalTerug naar het overzicht

Geen lekkere boeken (meer) in huis? Kom dan naar Bibliotheek Oldenzaal!
Hier hebben ze namelijk alles. Van knisper- en badboekjes voor de allerkleinsten tot voorleesboeken, DVD's en luisterboeken. 

Bibliotheek Oldenzaal is er voor iedereen. Jong en oud, lid of geen lid, je kunt er altijd binnenlopen en lekker rondneuzen of meedoen aan een activiteit, zoals een theatervoorstelling. 

Al vanaf 0 jaar kunnen kinderen, hun ouders en andere volwassenen kiezen uit een aantrekkelijke en ruimte collectie boeken, tijdschriften en films. 

De jeugdafdeling is gezellig ingericht met een aparte leesbank/hoek, een box, knuffels en lego. En heb je tijdens het uitzoeken van een boek zin in een kopje koffie of thee? Er is een fijne leestafel op de jeugdafdeling zodat je dichtbij je kind(eren) kunt zitten! 

Op de website van de bibliotheek vind je informatie over BoekStart 0-1 jaar, welke boeken nieuw in de bibliotheek te vinden zijn en welke activiteiten de komende tijd op de agenda staan! Klik door via de websitebutton.

Tip: kijk ook eens in onze Uitagenda voor activiteiten van de bieb.

Bibliotheek Oldenzaal

Ganzenmarkt 11
7201 JL Oldenzaal
Openingstijden Maandag: 09:00 - 20:00 uur
Dinsdag: 09:00 - 17:00 uur
Woensdag: 09:00 - 20:00 uur
Donderdag: 09:00 - 13:00 uur
Vrijdag: 09:00 - 20:00 uur
Zaterdag: 09:00 - 15:00 uur
Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie in Twente

Zomervakantie in Twente

Het is ZOMER en bijna VAKANTIE! Zes weken, heerlijk! Maar er zullen ook momenten zijn waarop de kinderen zich vervelen. Check onze 14 zomerse tips en activiteiten!

Zomerse tips!