Kinderopvang HebbesTerug naar het overzicht

Kleinschaligheid en Sport & Bewegen! Dat is de basis voor goede opvang bij Kinderopvang Hebbes.
De leidsters van Kinderopvang Hebbes vinden het erg belangrijk om veel aandacht te besteden aan sport en bewegen. Dit stimuleert namelijk op enorm veel vlakken de ontwikkeling van een kind in elke leeftijdsgroep.

Alle kinderen vanaf 2 jaar kunnen dan ook minimaal 1x per week meedoen aan de spel- en beweegactiviteiten. Uiteraard besteden ze ook aandacht aan het op een speelse manier bewegen met de jongere kinderen.

Je bent van harte welkom om eens een kijkje te nemen op één van de volgende locaties:

Hebbes villa - twee bijzondere panden aan de Hengelosestraat en Haaksbergerstraat, de Hebbes villa’s! Alle locaties hebben een ruime buitenspeelruimte.

Hebbes boerderij - aan de Geessinkweg staat de prachtige Hebbes boerderij, met 2 kinderopvanggroepen en een BSO. En ze hebben een eigen gymzaal!

BSO - de BSO locatie aan de G.J. van Heekstraat heeft zelfs een leuke speeltuin, waar kinderen van alle leeftijden wel een uitdaging vinden.

Peuterspeelzalen - je kunt ook naar één van de 7 gezellige peuterspeelzalen van Hebbes in Enschede.

Voor meer informatie over deze kleinschalige locaties klik je via de roze button door naar de website van Kinderopvang Hebbes.

Vragen over zorg en opvoeding? Neem eens een kijkje in onze categorie vol handige tips en adressen.

Kinderopvang Hebbes

Haaksbergerstraat 501
7545 PH Enschede
Openingstijden zie website
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Agenda van Sinterklaas

Agenda van Sinterklaas

Sinterklaas is heel druk in deze periode. Wil jij weten waar de Goedheiligman de komende tijd allemaal te zien is en welke activiteiten hij voor jullie op de planning heeft staan?

Bekijk zijn agenda!