Kinderopvang MickeyTerug naar het overzicht

Bij Montessori-kinderdagverblijf Mickey in Hengelo staat het kind écht centraal!
Kinderdagverblijf Mickey is een kleinschalig kinderdagverblijf aan de Oelerweg in Hengelo. Het pand dateert uit de jaren '30.

Het lijkt vanaf de voorkant gezien niet zo heel groot. Het pand wordt naar achter toe echter steeds breder en is 27 meter diep. Het is een pand met verrassingen, met leuke, knusse ruimtes. Dit geeft de groepen ook iets huiselijks en gezelligs.

Buiten kunnen kinderen in de zandbak spelen, van de glijbaan glijden, met ballen spelen of fietsen. Er is ook veel ander materiaal zoals buizen, een houten boerderij, divers bewegingsmateriaal, auto's in diverse groottes, kinderwagens en stoepkrijt. 

Je kind kan hier vanaf 10 weken oud tot en 4 jaar worden opgevangen in horizontale groepen. Er is een babygroep, een dreumesgroep en twee peutergroepen.

Wil je eens een kijkje nemen? Bel eigenaresse Manja gerust voor een afspraak! Meer informatie vind je, via de roze button, op de website.

We hebben handige tips voor je verzameld in onze categorie Zorg & Opvoeding!

Kinderopvang Mickey

Loweg 43
7553 DA Hengelo
Openingstijden Van 7.30 uur tot 18.15 uur
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Agenda van Sinterklaas

Agenda van Sinterklaas

Sinterklaas is heel druk in deze periode. Wil jij weten waar de Goedheiligman de komende tijd allemaal te zien is en welke activiteiten hij voor jullie op de planning heeft staan?

Bekijk zijn agenda!