6x strandspeelgoed

6 juli 2020
De kinderen die uren lang zandkastelen bouwen, zandtaartjes bouwen en waterspelletjes spelen. Jij lekker in de zon onder de parasol. Dat is toch het echte vakantiegevoel! Of je deze zomer op vakantie gaat in eigen land óf toch de Spaanse Costa opzoekt, met deze 6 tips voor strandspeelgoed (1 tot 6 jaar) vermaken de kinderen zich zeker.
speelgoed voor strand en zand
1. Mama, mag ik een ijsje? Ja hoor, zovéél als je wilt! Met dit zandspeelgoed kun je eindeloos je eigen ijsjes maken. 

2. Lang leve het zandstrand of de zandbak. Met deze vormen bouwen kinderen hun eigen ridderkasteel of Frozen-paleis3.
Hebben je kinderen afkoeling nodig, maar vinden ze de zee nog te koud? Haal de waterpistolen tevoorschijn! Deze supersoaker van Fortnite is extra cool.

4.
Is je kind moe van alle zon en toe aan een slaapje? De beachtent van Deryan beschermt tegen de zon, heeft een opstaande rand én kan dichtgeritst worden (met ventilatie). Ook leuk als speeltent in de tuin!5. Heb je ook zo’n hekel aan het gesjouw met spullen op het strand? Wij kunnen niet meer zonder bolderkar: kids erin, alle spullen erin en hóp, naar huis aan het einde van de middag!


6. Om te zorgen dat een dagje strand ook de volgende dag nog leuk is, is een goeie zonnebrand echt onmisbaar. Wij zweren bij deze waterbestendige zonnebrand van Vision: als de kleur weg is, is hij goed ingesmeerd, handig!

~ Annemarie

PS: Deze blog bevat affiliate links van partnersite Bol.com. Deze blog is niet in opdracht geschreven, dus alle tips in de blog zijn onze eigen favorieten!