Kidsreporter Querine ontdekt Zandsculpturen!

7 augustus 2015
Eén van onze kidsreporters, Querine, is voor ons op pad gegaan.
Eén van onze kidsreporters, Querine, is voor ons op pad gegaan. Hier haar verhaal:

“Deze zomer ging ik met mijn 2 broertjes en mijn opa en oma naar de Zandsculpturen bij Kasteel Warmelo in Diepenheim.

Eerst kwamen we bij een groot kasteel. Er lag een mooie gracht omheen en een grote kasteeltuin. Aan de rechterkant zijn de sculpturen en aan de andere kant mooie bloemen, een grasveld en grote beelden. Toen liepen we naar de kassa. Opa betaalde en wij kregen uitleg over de speurtocht. Je kunt namelijk in bijna alle zandsculpturen vogels vinden van zand. We kregen een briefje mee en daar moest je het aantal vogels die je zag bij een zandsculptuur op schrijven.

We zagen molens, een watertoren, midwinterhoorns, kerken, huizen en veel mensen in de zandsculpturen. Ik vind het knap hoe die mensen dat van zand kunnen maken. Zo precies! Mijn broertjes vonden de mensen zonder kleren heel grappig.

Misschien ga ik er vóór 4 oktober 2015 nog wel een keer naar toe!”

Groetjes Querine