Kidsreporters Lotte en Danne naar Bosch in bed!

27 februari 2017
„Een mooie voorstelling waarbij de fantasie geprikkeld wordt!” zeiden Danne en Lotte over de voorstelling 'Bosch in bed' van De Stilte Producties!
Kidsreporters Lotte (8 jaar) en Danne (9 jaar) zijn helemaal verzot op de onze Bossche kunstenaar Jheronimus Bosch. Ze willen alles zien, horen, beleven en ervaren zodra het met Jeroen Bosch te maken heeft. Toen zij te horen kregen dat ze naar de premiere van de dansvoorstelling Bosch in bed van De Stilte Producties mochten, waren ze niet meer te stoppen!


Op 22 mei 2016 was de premiere van de muzikale voorstelling Bosch in bed van De Stilte producties bij de Verkadefabriek in Den Bosch. Danne en Lotte werden als ware reporters ontvangen en begeleid naar hun plekje in de zaal. De zaal liep vol en toen werd de voorstelling geopend met een aantal saxofonisten.. bijzonder! Vol spanning zaten de meiden te kijken en werden meegenomen in een muzikale en fantasievolle wereld.

Danne en Lotte vertellen
In het begin was het een beetje gek/vreemd omdat we niet zo goed begrepen waar het over ging. Er was weinig decor, weinig tot niet gesproken, volop gedansd en muziek gemaakt. Uiteindelijk werden we door de dansers en saxofonisten meegenomen door het verhaal van emoties dat zich afspeelt op verschillende plekken, zoals het ziekenhuis en het bos. Het gave was, dat we onze eigen fantasie konden gebruiken voor het verhaal. We stapte in een droom vol avontuur, dans en muziek. Super leuk, een voorstelling waarbij onze fanatsie geprikkeld wordt. Echt Bosch! Daarna zijn we ook nog geïnterviewd door de lokale krant, zo gaaf! 

   

Bosch in Bed
Vreemde kamergenoten, vage dokters, aardige verplegers en onverwacht bezoek…Het is een bonte bedoening in het ziekenhuis waar vijf dansers van de Stilte en de vier saxofonisten van Artvark de poorten naar je fantasie nog een tikje verder open zetten. Geïnspireerd door de fantasie van Jheronimus Bosch en geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar!Wil je weten wanneer ze bij jou in de buurt spelen? Kijk hier en bestel gelijk kaarten! 

Veel muziek- en fantasieplezier! 

Liefs, 

Danne & Lotte