Kinderfeestje bij de Verkeerstuin!

14 september 2015
Mijn jongste zoontje werd vorige maand 5 jaar en dat moest natuurlijk gevierd worden met een kinderfeestje met 5 van z'n vriendjes!

Mijn jongste zoontje Gijs werd vorige maand 5 jaar en dat moest natuurlijk gevierd worden met 5 van zijn vriendjes!


Voor zijn verjaardag kreeg hij een skelter, dus wat is dan mooier om je kinderfeestje te vieren bij de Verkeerstuin Breemars in Hengelo, waar je met coole skelters over een 'echte' weg mag rijden?!


De zon scheen, de jasjes konden uit en 2 uur lang waren de jongens niet van het stoere parcours af te slaan. Over rotondes, een heuse spoorwegovergang of stoppen voor het rode stoplicht!


De twee pompen bij het tankstation, waar hun 'politieauto's' werden bijgetankt, waren favoriet. Net als de 'ouderwetse' rode telefooncel. Want daar konden ze de gevangenis bellen om door te geven dat de boeven eraan kwamen.


Met wat ranja en chips/snoepje voor de kids en een kopje koffie voor ons was het een super leuk en compleet feestje! Thuis werd er nog een stapel pannenkoeken opgesmikkeld en na het thuisbrengen van zijn vriendjes moest zoonlief toch nog even een rondje op zijn eigen skelter rijden.


Doe mij nog zo'n relaxt kinderfeestje!


Groetjes Wencke