Nick Jr. Fandagen op Duinrell

25 april 2017
Op 16 & 17 april waren de Nick Jr. Fandagen op Duinrell met toffe activiteiten en ontmoetingen. Collega Tamara ging met haar 2 zoons op pad. Lees hier hun ervaringen!
Na het Paasontbijt en een flinke hagelbui rijden we naar Duinrell in Wassenaar voor de Nick Jr. Fandagen.

Onze jongste is een groot fan van Paw Patrol en gaat vandaag voor de meet & Greet met Chase & Marshall van PAW Patrol. De oudste van 11 wil vooral veel coole Duinrell attracties beleven.

We parkeren de auto en op dat moment breekt ook de zon voorzichtig door en gaat ook niet meer weg! Het park is volop versierd met Nick Jr vlaggen en afbeeldingen van alle TV helden. We zien Diego en Dora, Blaze en de Monsterwielen en Paw Patrol. We starten met een speurtocht. We zoeken door het hele park bordjes met nummers en letters die samen een woord vormen. Dit woord leveren in bij het winkeltje en daarvoor krijgen we een Paw Patrol Paasei met snoepjes. Dat is een leuke manier om paaseieren te zoeken!Bij de Nick Jr. Speeltent kan de kleine zijn geluk niet op: knutselen, kleuren en een vloer vol speelgoed om helemaal los mee te gaan. We krijgen hem niet meer weg hier! Uiteindelijk lukt het toch doordat we hem lokken naar de Meet & Greet met Chase en Marshall. Even in de rij staan, maar dan is het zover; op de foto met zijn grote helden. Wel spannend want Chase is een stuk groter dan op tv ..

Lunchen doen we bij de carrousel, hier eet je pannenkoeken rondom de ouderwets mooie draaimolen. De jongste kruipt bij het meisje in het voorleeshoekje en luistert mee naar de verhalen van zijn favoriete Nick Jr. helden. Als we allemaal uitgerust zijn kiezen we nog 1 attractie (het wordt de kikkerachtbaan) en springen ze  nog even op het Sponge Bob spring & klauterkussen.  Shimmer en Shine is duidelijk een hit bij de meisjes te zien aan de flinke rij voor de glittertattoos en haarveertjes. Wij slaan ‘m even over want we willen ook nog naar de Dora en Diego mini show. Zo sluiten we de dag vrolijk af met liedjes en danspasjes.

Gelukkig is er thuis Nick Jr. en kunnen wij ook even bijkomen..