Stoere audities voor nieuwe familiefilm!

30 april 2016
Is jouw kind het avontuurlijkste kind van Nederland?
Fruit Shoot de Dropping
Heel veel kinderen dromen ervan: een rol in een film! Hebben jouw kinderen al eens meegedaan aan een auditie? Zo eentje waar ze met knikkende knieën naartoe gaan? En ontdekken hoe filmopnames worden gemaakt?

Op 25 juni zijn de audities voor de film ‘Fruit Shoot de Dropping’. Een spannende familiefilm geregisseerd door Pim Wessels (o.a. bekend van SpangaS, Dance, Dance, Dance en It Takes Two). Met deze film wil Fruit Shoot kinderen stimuleren om meer op avontuur te gaan ter ondersteuning van de suikervrije Fruit Shoot drank!

Pim Wessels

Tijdens de audities worden 18 kinderen in de leeftijd van 8 tot 13 jaar getest op teamspirit, creativiteit en natuurlijk avontuurlijkheid. Dit gebeurt allemaal op een locatie waar je heel wat uitdaging kunt vinden namelijk: CenterParcs de Kempervennen, vlakbij Eindhoven. De 5 avontuurlijkste kinderen van Nederland mogen uiteindelijk een hele dag meewerken aan de opnames van de film. Zo cool! De film krijgt een heuse première.

Als je van te voren nog inspiratie zoekt om de teamspirit, creativiteit en avontuurlijkheid van je kind te stimuleren, kijk dan eens tussen alle leuke (natuur)uitjes op onze site, daar vind je heel veel gave buitenactiviteiten!

FruitShoot presents De Dropping from Simon Van Gorkum on Vimeo.


Zo geef je je kids op voor het avontuur van hun leven!

Meld je kind wel nu vast aan want de selectie vindt binnenkort plaats! Aanmelden kan heel makkelijk via het registratieformulier. Vul je gegevens in, upload een foto en beantwoord een paar leuke vragen.

PS: Ken je een andere avontuurlijke jongens of meisjes tussen van 8 tot 13 jaar? Deel onze oproep dan met hun ouders!