Tips voor leuke uitjes in de maand juni!

18 mei 2015
De maand juni staat voor de deur in Twente! Heb jij al plannen om leuke dingen met je kinderen te doen? Lees hier onze tips voor leuke kinderuitjes en kinderactiviteiten!
De maand juni is in aantocht! Een fijne tijd om er samen met je kinderen in Twente op uit te trekken. Op Kidsproof vind je heel veel leuke tips om er een heerlijk dagje weg van te maken!

Wist je dat we in onze Uitagenda allerlei leuke uitjes en kinderactiviteiten voor je op een rijtje hebben gezet? De maand juni is echt een festival maand dus keuze genoeg aan sportieve en culturele uitjes voor het hele gezin.

Er is bijvoorbeeld weer straattheater dit seizoen! Niet meer weg te denken van de straathoeken en pleinen van Twente: Kunsten Op Straat, het festival dat zorgt voor straattheater in alle soorten, maten, kleuren en vormen.

Ook echt een aanrader is de Nationale Modderdag op 29 juni! Heerlijk modderen doe je natuurlijk bij Bezoekerscentrum Hof Espelo! Glijden op de modderglijbaan, echte moddermonsters op de bomen maken, je eigen moddertattoo maken, een kijkje nemen in de bodem (er liggen verschillende bodemprofielen klaar) en een blote voeten pad lopen. Te gek!

Tot en met oktober kun je bij Kasteel Warmelo de zandsculpturen bekijken waar speciaal voor kinderen vogeltjes in zijn verwerkt, die ze op kunnen speuren. Ook echt een super leuk familie-uitje in Twente!

Om inspiratie op te doen voor leuke uitjes in de buurt kun je ook kijken in onze categorie Eropuit. Hier vind je een overzicht van allerlei kinderactiviteiten in Twente: van speeltuin tot museum, van educatief tot actief. 

Zin in een dagje thuis? Neem eens een kijkje in onze thuiscategorie. Hier vind je allerlei leuke knutseltips, kinderrecepten en spelletjes om er een heerlijke dag thuis van te maken. Ga bijvoorbeeld lekker koken of knutselen met je kinderen, dat vinden ze vast super!

Veel plezier!

Nicole & Wencke | Kidsproof Twente

PS: nieuw op onze site? Klik dan eerst even naar onze homepagina om een goed beeld te krijgen van wat je hier allemaal vindt. Volg ons ook op Facebook en Twitter en meld je aan voor onze nieuwsbrief: zo blijf je altijd op de hoogte van de leukste en nieuwste tips om eropuit te gaan met je kinderen!