Club Adventure: actieve en avontuurlijke vakantiekampen

6 mei 2019
De zomervakantie komt eraan! Ben jij op zoek naar een supergaaf vakantiekamp voor je kids? Dan zijn de kinder- en jeugdvakanties van Club Adventure écht een aanrader!
In deze toffe special lees je alles over de kampen van Club Adventure, maar ook over gezonde voeding tijdens het kamp, de locaties, veiligheid, begeleiding en veel meer leuks, met een verrassing onderaan!

Kindervakanties 5 t/m 8 jaar
Het Outdoor Kids Camp is een leuk en uitdagend kamp voor de jongste kids met veel beleving, actie en avontuur in de buitenlucht! Zijn je kids ook zo gek op dieren? Laat ze dan samen diverse spannende en leerzame momenten beleven tijdens het Animal Adventure kamp. Deze beide kampen zijn ook te boeken zonder overnachting! Check meer info en data.

Kindervakanties 8 t/m 10 jaar
Of ze nu gaan voor een Survival kamp, Ponykamp of Crea Girls kamp in Overasselt of voor een Bushcraft, Experience Adventure of Game & Reality Camp in Oldebroek... er is echt voor ieder wat wils bij Club Adventure! Welk kamp kiezen jullie? Boek je plekje!Jeugdvakanties 10 t/m 13 jaar
Houden je kids van avontuur? Dan is het Grijze Jager kamp in Overasselt of Forest Village in Oldebroek echt iets voor hun! Naast deze supertoffe kampen, zijn er nog veel meer jeugdvakanties zoals Wakeboard en Just Girls kamp. Zoek jullie favoriete kamp.

Gezonde voeding
Tijdens een vakantiekamp worden er per dag drie gevarieerde, lekkere en voedzame maaltijden geserveerd, waarvan één warme maaltijd. Dagelijks worden er ook genoeg groenten en fruit gegeten. Heeft je kind een dieet, allergie, lusten ze echt iets niet of hebben jullie een bepaalde geloofsovertuiging? Dan houdt Club Adventure hier rekening mee. Eet smakelijk!Veiligheid & Begeleiding
Als je kind op kamp gaat, wil je natuurlijk dat de locatie waar dit vakantiekamp plaatsvindt veilig is. Club Adventure selecteert hun locaties en begeleiders op diverse aspecten. Lees onze interviews met een instructeur en begeleidster.

De locaties van de kampen
Zowel in Overasselt als in Oldebroek verblijf je op een prachtige plek midden in de natuur. Er zijn sfeervolle groepsaccommodaties met een activiteitenterrein (met o.a. een klimbos). Ook zijn er bos lodges of blokhutten. Sneakpeak van de locaties.Ontdek de ervaring van onze kidsreporters
Onlangs hadden wij een heel leuk gesprek met Evan (10 jaar). Hij heeft vorig jaar deelgenomen aan het Grijze Jager Kamp in Overasselt (en gaat deze zomer weer) en weet hier zo enthousiast over te vertellen! Hij deelt in een interview met ons graag zijn superleuke ervaringen met andere kinderen die op kamp willen bij Club Adventure. Lees zijn ervaringen.

Boek nu je kamp met Kidsproof korting
Verrassing! Als je nu bij Club Adventure een vakantiekamp boekt via Kidsproof krijg je € 15,00 korting op een 7-daagse vakantie (€ 7,50 op een 4-daagse vakantie).  Vul alleen even de Kidsproof kortingscode (kidsproof19ca) in op het online boekingsformulier en je korting is geregeld. Hoe cool is dat?! Pak die kortingscode!Kijk op de site van Club Adventure voor een totaaloverzicht van alle vakantiekampen voor kinderen van 5 t/m 13 jaar! Zowel op de natuurrijke locaties in Overasselt als in Oldebroek zijn hier echt zoveel toffe kinder- en jeugdvakanties waar je zoon of dochter een superfijne tijd zal beleven!