Kidsproof blogTerug

Afhalen en bezorgen in Twente

19 maart
Het positieve aan deze bizarre tijd is dat er meer saamhorigheid is dan er ooit is geweest. Dat geldt ook voor de horeca. Cafés en restaurants hebben de deuren moeten sluiten, maar komen met creatieve oplossingen.

Veel restaurants in Twente hebben een speciale menukaart samengesteld voor het afhalen en/of bezorgen van maaltijden. De lijst hieronder is slechts een greep uit het aanbod. Mocht je willen weten of je bij jouw favoriete restaurant ook maaltijden kunt afhalen of laten bezorgen? Klik dan bij de vermelding op onze site op de roze websitebutton.


Afhalen en bezorgen in Enschede

In de gemeente Enschede zijn verschillende restaurants die maaltijden bezorgen of waar je maaltijden kunt afhalen. Enschede Promotie heeft deze allemaal verzameld op een aparte pagina. Staat jouw favoriet ertussen?


Afhalen en bezorgen in Hengelo

Ook in Hengelo hebben diverse restaurants besloten om maaltijden te gaan bezorgen of laten afhalen. Promotie Hengelo houdt een blog bij waarin deze restaurants op een rijtje staan. Handig toch?


Afhalen en bezorgen in Oldenzaal

In Oldenzaal zijn ook diverse restaurants voor afhaal- of bezorgmaaltijden. Deze worden door Oldenzaal Promotie bijgehouden op een aparte pagina. Steun de horeca in deze tijd!

Overig afhalen en bezorgen in Twente

Er zijn nog veel meer restaurants die maaltijden bezorgen of waar je gerechten kunt afhalen. Heb je aanvullingen? Mail ze naar twente@kidsproof.nl. In willekeurige volgorde:

- De Pastorie in Ootmarsum
- Bie Heintje in Oud-Ootmarsum
- Droste's in Tubbergen
- 't Coophuys in Albergen
- 't Raedthuys in Losser
- Ribhouse Texas in Geesteren
- De Zoeke in Denekamp
- Bistro Kampkuiper in Harbrinkhoek
- Il Campanile in Markelo
- Fleur de Sel in Boekelo
- De Koffiecaravaan in Ootmarsum
- 't Spoorhuys in Rijssen
- Café Sprakel in Lonneker
- Tasttoe Catering in Bornerbroek

Veel warenmarkten zijn afgelast, maar ook de handelaren zijn niet voor één gat te vangen! Check de facebookpagina's van deze handelaren om te kijken wanneer en waar ze misschien wel bezorgen.

'Good goan!'
Liefs Lotte