icon-closeClub Adventure juni2020
icon-closeClub Adventure juni2020

Corona update - Welke uitjes kan ik wel en niet doen?

12 maart 2020
Wil je eropuit met je kind(eren)? In deze blog lees je welke uitjes in de regio Twente dicht zijn en wat je nog wél kunt doen!
16 maart 2020

Om de verspreiding van het Corona virus tegen te gaan heeft de overheid nieuwe richtlijnen afgegeven.  Zo worden alle evenementen en bijeenkomsten met meer dan 100 mensen geannuleerd. Ook veel musea en theaters zijn gesloten. Dit geldt inmiddels tot en met 6 april 2020. 

Eigenlijk kunnen we wel stellen dat de meeste uitjes op dit moment zijn gesloten. Wil je er toch even uit? Lees dan vooral onze 40 tips met dingen om buiten te doen.

Dingen om te doen als je binnen blijft 
Heb je verkoudheidsklachten of blijf je liever thuis? Check dan onze blogs en DIY categorie voor leuke thuis tips! Daar hebben we heel veel leuke recepten, knutselideetjes, schminkvoorbeelden en spelletjes voor je verzameld. En in deze blog hebben we nog 50 tips verzameld om thuis te doen met de kinderen.

Tip: De online Bibliotheek heeft tijdelijk een extra reeks mooie luisterboeken toegevoegd. Voor iedereen, dus ook als je geen lid bent van de Bibliotheek! 

Zo maken we er gewoon het beste van! 

Sterkte allemaal!

Liefs,
Lotte