De leukste kinderfeestjes in Twente

20 januari 2020
Ze komen dit jaar vast en zeker nog wel een keer van pas...onze kinderfeestjes tips! Wij hebben weer een aantal toffe ideeën voor kinderfeestjes verzameld. Ook geven we traktatietips en nog wat niet te missen uitjes.

Feestje voor stuiterballen

Bij dit kinderfeestje kun je je energie wel kwijt! Laat je coolste tricks zien of verbreek je record op het ninja parcours. Vier je feestje bij Krazy Kangaroo in Enschede en je bent verzekerd van een toffe ochtend of middag!Een spetterend partijtje

Een subtropisch zwemparadijs met golfslagbad is natuurlijk dé geschikte plek voor een fantastisch kinderfeestje. Ga naar De Wilder in Haaksbergen en probeer de vernieuwde glijbaan uit. Je kunt hier ook zeemeermin zwemmen!

Feest bij de Flierefluiter

Zon of regen? Koud of bloedheet? Bij de Flierefluiter in Raalte kun je áltijd terecht. Binnen, buiten, met of zonder dieren, met en zonder waterfestijn, glijdend, springend of even rustig zittend: voor iedereen een eigen plek. Wie neem jij mee?

Fun Tubing kinderfeestje

Voor de durfal heeft Skicentrum Moser een supertof kinderfeestje. Glijd samen met je vriendjes en vriendinnetjes met een grote band (én helm) van de 100 meter lange Tubingbaan en ga allemaal tegelijk van de skiheuvel af.

Sjoeterz avontuur

Het is geen escaperoom, het is geen Fortnite en het is ook geen apenkooi. Wat is het dan wel? Het komt erop neer dat je de Osmoos moet verslaan om de wereld te redden. Huh?! Ja, in de Djungel van Ner, met Nerf pistolen. Oh ja...
Daar wil ik meer over weten!

Dit mag je ook niet missen...

KAPOT VET!

Deze muzikale, bonte energie-boost met knettergekke acts en VETte humor moet je zien! Kinderen nemen tijdens de voorstelling een kijkje achter de schermen bij volwassenen. Op 9 februari te zien bij theater De Reggehof in Goor.
Met toffe winactie!Nieuwe korte cursussen

In januari en februari starten er weer allerlei korte cursussen bij Kaliber Kunstenschool. In een paar lessen kun je kennis maken met het aanbod. Na de cursus kun je gemakkelijk doorstromen in een jaarcursus.

Originele traktatie ideeën

Een traktatie blijft toch iedere keer weer een dingetje. Het moet niet alleen origineel zijn, maar ook nog eens lekker. Bovendien moet het er leuk uitzien én niet al te moeilijk te maken zijn.
Naar de ideeën!

Goa stoan a'j veur Twente bint

Wist je al dat Kidsproof Twente een vriendje is van de FC Twente Kidsclub? En wist je ook dat een lidmaatschap van de Kidsclub heel goedkoop is en ook nog eens een heleboel voordelen oplevert?🎈 Meer dan 170 kinderfeestjes 🎈

Tussen alle feestjes die we op onze themapagina kinderfeestjes voor je hebben verzameld, zit vast dat ene stoere, creatieve, sportieve of culinaire feestje voor jouw kind bij.

En houd vooral onze Facebookpagina en Instagram in de gaten voor de nieuwste tips en winacties!