Deze vijf items zijn onmisbaar op vakantie!

19 juli 2018
Ik ga op vakantie en neem mee… Voor op de achterbank of in de koffer: deze vijf items shop je eenvoudig online via webshopverzameling Flavourites.nl, waar je de leukste webshops vindt.
Bingo!
Travelbingo moet eigenlijk standaard in je auto liggen. Dit spel bestaat uit twee herbruikbare autobingokaarten. Hierop staan 25 afbeeldingen met plastic schuifjes ervoor. Spot je een benzinestation of parkeerplaats? Dan mag het schuifje dicht. Wie als eerste 25 dichte schuifjes heeft, mag ‘Bingo!’ roepen. Zó gaat die lange autorit of vliegreis een stuk sneller! Prijs € 8,95 (Gezinnig.nl).

Travelbingo

Inpakken en wegwezen
Of je nu op het strand bent of op de camping: deze opbergzak is reuze handig. Leg al het speelgoed erop, trek aan het koord en het speelkleed wordt een royale opbergzak. En stop je er een slaapzak of deken in, dan is het ineens een handige zitzak. Die mag mee op reis! Te koop in diverse prints, prijs € 33,95 (Psikhouvanjou.nl).

Opbergzak

Zandbollen
Kleine investering, superveel plezier. Deze sandshapers zijn een ware uitvinding. Maak een bergje zand, ga er met de sandshapers overheen et voilà: je hebt waanzinnige, gladde bollen van 20 tot wel 50 centimeter doorsnede. Leuk in de zandbak of op het strand. In de winter gebruik je ze in de sneeuw! Prijs € 7,95 voor een set van vier stuks (Villahoera.nl).

Sandshapers

Urenlang kleuren
Regenachtig dagje tussendoor op vakantie? Geen punt, want met zo’n XL kleurplaat zijn de kids de hele dag zoet. Bedek de tafel ermee of hang ‘m op. En krijg je als ouder ook zin om mee te kleuren? Er zijn ook speciale kleurplaten voor volwassenen in dit grote formaat! Prijs € 15,95 (XLkleurplaat.nl).

XL Kleurplaat

Mee op reis
Heimwee naar je viervoeter als je met vakantie gaat? Gelukkig is daar Charlie. Deze lieve knuffel neem je overal mee, want hij gaat nooit ergens heen zonder z’n koffertje waar hij precies in past. Superzacht en knuffelbaar, compleet met paspoort waarin leuke en handige info staat over dit schattige hondje. Prijs € 49,99 (Studiopets.com).

Charlie

Bonustip! Lekker kletsen
Vooruit, nog een laatste vakantietip! Vakantieklets van Gezinnig.nl is een uniek boek vol opdrachten, vragen en ruimte om mooie herinneringen in op te schrijven. Dat wordt het leukste vakantiedoe- en dagboek ooit! Verkrijgbaar in twee edities, prijs € 12,95 (Gezinnig.nl).

Vakantieklets

Fijne vakantie!

Tip! Via webshopverzameling Flavourites.nl shop je nog véél meer vakantiemusthaves. 

Mis geen enkele zomervakantietip! Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief van jouw Kidsproof-regio!