6x familieplanners voor 2021

22 december 2020
Wij duimen dat we volgend jaar weer heel veel leuke uitjes mogen doen! Daarom zijn we alvast op zoek gegaan naar een nieuwe familieplanner. Elk jaar komen er weer leuke nieuwe bij, dus het wordt steeds moeilijker kiezen.
familieplanners voor 2021

De Kidsproof-criteria voor een leuke familieplanner

- Nederlands ontwerp & taal, zodat ook de kinderen mee kunnen lezen
- Mooi vormgegeven
- Ruimte voor meerdere gezinsleden

Dit zijn onze favoriete gezinsplanners voor 2021


1. Deze gezinsplanner van Maan Amsterdam heeft alles erop en eraan: mooi vormgegeven, plek voor alle gezinsleden, handige stickertjes en extra ruimte voor notities. We love it!



2. De familieplanner van Zoedt is rustig vormgegeven in zwart en wit, met leuke quotes en ruimte voor 5 gezinsleden (bij ons thuis vier en op de laatste plek staat wat we die avond eten). Voor grote gezinnen is er ook een handige XL versie.



3. Deze fleurige planner van de Hobbit is anders dan andere: langwerpig en op luxe papier geprint. Door de indeling per maand heb je wat minder ruimte voor details per dag, maar wél een handig overzicht.



4. Een rustige agenda planner van Studio Meems. Overzichtelijk en praktisch: vooral de 4 bulletpoints in elk vakje vinden we handig!



5.
MiLuna kiest voor een maandplanner: per maand voorzien van mogelijkheden om zelf extra lijstjes toe te voegen. Bijvoorbeeld voor je boodschappenlijstje, klussenlijst, maaltijdplanning etc.



6. Deze vrolijke Bobo planner is echt gemaakt voor gezinnen met jonge kinderen. Met de magneten kun je per week én per dag dag aangeven wat er op de planning staat.



Happy 2021!
Liefs Lotte

P.s.: heb jij al goede voornemens voor het nieuwe jaar? Download onze printable en schrijf ze op!