Leuke knutsel- en baktips voor de kerst

1 december 2015
Op Kidsproof vind je veel leuke ideetjes voor mooie kinderknutsels! Van lente-knutsels tot herfststukjes en van eenvoudige knutselideetjes tot knutsels voor gevorderden. En heel fijn, vaak kun je ze gewoon maken van (knutsel)materialen die je al in huis hebt!
Kerst
Heb je ook van die creatieve kinderen die altijd willen knutselen? Super leuk! Soms heb je zelf alleen even geen inspiratie voor leuke kinderknutsels.  
 
Op Kidsproof vind je veel leuke ideetjes voor mooie kinderknutsels! Van herfststukjes tot heuse kerstknutsels en van eenvoudige knutselideetjes tot knutsels voor gevorderden. En heel fijn, vaak kun je ze gewoon maken van (knutsel)materialen die je al in huis hebt! Hieronder een paar van onze favoriete knutselideetjes voor kinderen:
 
Kerstkoekjes bakken
Altijd gezellig om samen met de kinderen zelf koekjes te bakken. Deze kerstkoekjes zijn bij onze kinderen favoriet en ook nog eens leuk om te maken! Klik snel door voor het recept zodat je lekker met de kids aan de slag kunt. 
 
Kerstboom knutselen
Wil jij een eigen originele kerstboom? Begin dan met verzamelen van wc-rolletjes! Met groene verf, lijm, kerstboomhaakjes, kerstlampjes en kerstballetjes maak je deze super leuke kerstboom.  Lees de uitleg voor dit leuke knutselwerkje voor kinderen.
 
Lekkere sneeuwpopjes
Weet jij al wat je gaat maken voor het kerstdiner op school? Deze sneeuwpopjes zijn een échte aanrader en simpel om te maken.  Dus ga aan de slag met marshmallows, dropjes, poedersuiker en patéprikkers en maak deze lekkere traktatie.   
 
Op zoek naar nog meer knutselideetjes? Kijk naar het complete overzicht met knutselinspiratie voor kinderen!
 
Veel knutselplezier!
Nicole & Wencke