Kidsproof blogTerug

Staking 6 november - wat gaan we doen?

5 november
Wel staken, niet staken, wel staken. Zijn jouw kinderen vrij op 6 november? Hieronder wat tips om eropuit te gaan met de kids in Twente. Of blijf je juist lekker thuis?

Ga lekker zwemmen

Misschien is stakingsdag wel een mooi moment om weer eens samen te gaan zwemmen! Even de zwemlessen weer in praktijk brengen, nuttig en aangenaam ;-) Hier vind je een overzicht met alle zwembaden in de regio.Gezellig lunchen

Restaurantjes waar je een goede combi van werken en spelen hebt zijn bijvoorbeeld Sam Sam, Restaurant Pier99 en Museumcafé Lokaal Roombeek. Loop zelf ook even door de rubriek Uiteten op onze site, want er zijn nog veel meer van die handige combi-adresjes te vinden!

Of een balletje slaan

Zoek je een leuke binnenactiviteit? Ga dan naar GlowGolf Enschede! Waan je in een fluoriserende onderwater wereld en daag je vriendjes uit voor een potje midgetgolf in het donker.

Bezoek een binnenspeeltuin

Hier kunnen alle kinderen, van jong tot oud, zich vermaken. En de ouders kunnen lekker achterover leunen met een kopje koffie! Kijk snel naar ons overzicht voor de coolste binnenspeeltuinen en trampolineparken in Twente. Krazy Kangaroo is zelfs eerder geopend!

Of een museum

Oyfo organiseert speciaal voor de staking een extra doemiddag en bij De Museumfabriek kun je terecht voor extra sterrenshows!Neem de kids mee naar Enschede

In deze stad zijn onwijs veel toffe Kidsproof uitjes! Wij hebben de 25 coolste uitjes in Enschede voor je verzameld.

Maak een boswandeling met de kinderen

Tussen de druppels door zal het vast nog wel even droog zijn. Neem dan lekker een frisse neus en maak een fijne boswandeling met de kinderen. 

Doe het bosspel

Ben je met wat meer kinderen en heb je in het bos leuke herfstblaadjes en kastanjes gevonden? Daar kun je een heel leuk spel mee doen!

Ga lekker knutselen

Zo fijn om af en toe juist even niet de deur uit te gaan! Check onze meer dan 400 DIY-tips om lekker samen aan de knutsel te gaan! Met ook heel veel tips voor de niet zo creatieve paps of mams ;-)

Moet jij wel werken?

Neem de kids én de laptop dan gewoon mee naar een van deze fijne werk- én speelplekjes!
P.s. heb jij nog een ultieme tip voor Stakingsdag? Wij vullen het lijstje graag nog verder aan, je kunt ons mailen op twente@kidsproof.nl

Veel plezier!
Lotte