De FlierefluiterTerug naar het overzicht

Het maakt niet uit wat voor weer het is, bij de Flierefluiter kun je altijd heerlijk spelen!
De Flierefluiter heeft een super gave binnen- en buitenspeeltuin zodat je altijd lekker kunt spelen. Er is een doolhof, voetbalvelden, trampolines, pony rijden, racen op skelters, kinderboerderij, obstakelparcours en nog veel meer!

Kom zelf ontdekken hoe snel kun jij door het obstakelparcours kunt komen en zorg dat je niet in het water valt bij de krokodillen. Denk je dat je de uitgang kunt vinden van het doolhof?

Voor de ouders zijn er verschillende heerlijke plekken om te zitten, buiten op het terras met uitzicht over de speeltuin, maar ook binnen in het indoor gedeelte. Daarnaast heeft de Flierefluiter een groot horeca punt. Niet alleen voor lekker koffie en thee, maar ook voor een lunch of avondeten kan je hier goed terecht!

En bij lekker weer kun je een plons nemen in het zwembad!

Kortom een heel compleet speelparadijs voor alle leeftijden met een heerlijke boerderijsfeer en zijn in 2020 zijn uitgeroepen door de ANWB tot leukste uitje van Overijssel!

Kijk voor meer informatie op de website via de roze button. 

Tip: Kijk voor meer leuke activiteiten in de Uitagenda.

De Flierefluiter

Raarhoeksweg 49
8102 SZ Raalte
Openingstijden Kijk voor actuele openingstijden op de website Prijs Kinderen vanaf € 8,50 (0 t/m 1 jaar gratis), volwassenen vanaf € 3,00 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Z O M E R V A K A N T I E

Z O M E R V A K A N T I E

Het is ZOMERVAKANTIE! Zes weken, heerlijk... Maar er zullen ook momenten zijn waarop de kinderen zich vervelen. Check voor die momenten onze zomerse tips en activiteiten!

Zomerse tips!