Kids Escape RoomTerug naar het overzicht

Probeer jij maar eens met je ouders te ontsnappen uit deze coole escape room?
GlowGolf Enschede is uitgebreid met Escape Mission! En ze hebben speciaal voor kinderen van 10 - 15 jaar een hele gave Kids escape rooms!

Kids escape room 'Wereldreiziger'
(6-8 personen) 
De wereldreiziger moet over een uur het vliegtuig halen om naar Australië te gaan. Er is alleen een probleem, zijn paspoort ligt in de kluis en hij is de code vergeten. Gelukkig heeft hij de code wel ergens verstopt en door goed te denken, te puzzelen en samen te werken moet je hem kunnen vinden. Helaas heeft hij zelf geen tijd om op zoek te gaan dus hoopt hij op jullie hulp. Kunnen jullie hem helpen?

Superleuk om met je gezin te proberen uit een van deze escape rooms te ontsnappen. Gaan jullie de uitdaging aan?De Kids Escape room is geschikt voor kinderen van 10 t/m 15 jaar. Een volwassene dient het spel te begeleiden. Maar je kunt het dus ook prima met een aantal kinderen en volwassenen spelen. De Kids Escape Room is uitsluitend telefonisch te reserveren! 

Op de hoogte blijven van de nieuwste uitjes? Schrijf je dan in voor onze maandelijkse specials! 

Escape Mission

J.J. van Deinselaan 30A
7541 PE Enschede
Openingstijden zie website Prijs Vanaf € 10 Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie in Twente

Zomervakantie in Twente

Het is ZOMER en VAKANTIE! Zes weken, heerlijk! Maar er zullen ook momenten zijn waarop de kinderen zich vervelen. Check onze 14 zomerse tips en activiteiten!

Zomerse tips!