Kinderboerderij EckbergeTerug naar het overzicht

Een leuk dagje spelen bij Hof van Eckberge maak je compleet met een bezoek aan de kinderboerderij!
Ontdek de dieren uit Noord- en Zuid Amerika en Australië in de kinderboerderij van Hof van Eckberge in Eibergen, zij begroeten je graag! Het belevingspad voert je langs het groene en bloemrijke buitenterrein en alle verschillende dieren.

In de kinderboerderij is altijd wat te zien, doen en beleven. Wat te denken van prachtige prairiehondjes die je kunt bewonderen en walibi's die je nog nooit van zo dichtbij hebt kunnen zien.

En vind je het leuk om ze te voeren? Op diverse plaatsen staan voederautomaten met diervoer. Wil je graag meer leren over de diersoorten? Bij de dierenverblijven staan displays met allerlei informatie over de dieren. Een leuk en leerzaam uitje beleef je in onze kinderboerderij!

Daarnaast worden er dierenspeurtochten aangeboden. Deze zijn beschikbaar voor kinderen in verschillende leeftijdsklassen. De vragen leiden de kinderen door de kinderboerderij. Spelenderwijs vinden ze de verschillende antwoorden op de vragen.

Een echte aanrader, ook leuk als onderdeel bij kinderfeestjes en schoolreisjes! Klik voor meer informatie via de roze button door naar de website.

Tip: op de hoogte blijven van alle leuke uitjes in Twente? Schrijf je dan vrijblijvend in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

Hof van Eckberge

Lindveldseweg 1A
7151 NK Eibergen
Openingstijden Openingstijden voor actueleopeningstijden zie website / Prijs Zie website Prijs vanaf €5 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Volg jij ons al op Facebook?

Volg jij ons al op Facebook?

Op onze Facebookpagina delen we altijd de leukste tips. Like de pagina en blijf altijd op de hoogte!

Volg ons op Facebook