Kinderboerderij DondertmanTerug naar het overzicht

Schaapjes en geitjes aaien in het Knuffelhuis bij Kinderboerderij Dondertman!

Kinderboerderij Dondertman is veel meer dan alleen een kinderboerderij. Hier heb je uren plezier. Bij Kinderboerderij Dondertman in Holten hebben ze heel veel dieren. Van kippen, varkens en geiten, tot konijnen en cavia's, ganzen, geiten, ezels en ga zo maar door!

Ik de knuffelwei mag je tussen de geiten en schapen lopen. Ook kun je deze dieren voeren. Het voer is verkrijgbaar in de kantine of aan de kassa.

Cato's Knuffelhuis behoort zonder meer tot de grootste attracties van de kinderboerderij. In deze karakteristieke Saksische boerderij kunnen kinderen onder toezicht konijnen en cavia's aaien. 

Bij Kinderboerderij Dondertman in Holten kun je natuurlijk ook gewoon lekker buiten spelen. Er is een speelweide met een leuke speeltuin met speelelementen voor verschillende leeftijden. Er zijn veerbeestjes, diverse schommels, een kabelbaan en zelfs een overdekte glijbaan. Natuurlijk ontbreekt er in deze speeltuin ook geen Airtrampoline. 

Een favoriet onderdeel van vele kinderen, de skelterbaan. Een flink parcours waar kinderen van 4-12 jaar vrij toegankelijk naar hartenlust rondjes mogen rijden. Er zijn skelters, driewielers en trikes voor de grootsten; en voor de kleinsten zijn er fietsjes.

Voor als het weer iets minder is, is er de speelkelder. In de kelder van het Boshuus is een mooie speelruimte ingericht als speelkelder.

Het Boshuus heeft een groot terras waar je heerlijk kunt zitten. Hier kun je terecht voor allerlei lekkers. Koffie, thee, allerlei soorten frisdranken, warme snacks, ijs en diverse andere versnaperingen.

De kinderboerderij is een begrip in de omgeving en wordt nog steeds door vrijwilligers gerund. Het is erg leuk om hier bijvoorbeeld een huifkartocht, kinderfeestje of knutselmiddag te doen.

Voor meer leuke buitentips zie onze categorie Eropuit!

Kinderboerderij Dondertman

Meester Bosweg 5
7451 KC Holten
Openingstijden

November t/m april: woensdag t/m zondag: 10:00-17:00 uur
Mei t/m november (en alle vakanties): ma t/m vrijdag: 10:00-18:00 uur

Prijs Tot 2 jaar gratis, vanaf 2 jaar €4,- Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Volg jij ons al op Facebook?

Volg jij ons al op Facebook?

Op onze Facebookpagina delen we altijd de leukste tips. Like de pagina en blijf altijd op de hoogte!

Volg ons op Facebook