Escape Room RutbeekTerug naar het overzicht

Doe bij Escape Room Rutbeek een spannende smokkeltocht en probeer te ontsnappen!
Zijn jullie de volgende die komen smokkelen en weten te ontsnappen? Bij Escape Room Rutbeek in Enschede probeer je samen met je vrienden te ontsnappen uit de escape room met als thema; smokkeltocht.

'We zijn in het jaar 1953…

Nederland zat volop in de wederopbouw en ook in Duitsland waren tekorten op het gebied van levensmiddelen, zoals koffie, thee, sigaretten, roomboter en zout. Dit had tot gevolg dat de bewoners van het landelijke grensgebied hun eigen oplossingen zochten en er ontstond een verboden handel tussen Nederlandse en Duitse inwoners.

Het smokkelen gebeurde in de avond en nacht om zo de pakkans te verkleinen. Wanneer je werd gesnapt, werd er hard opgetreden, want de douaniers, commiezen genaamd, waren heel fanatiek. De smokkelwaar werd afgenomen en men verdween voor enkele dagen in het kot!'

Vanaf 10 jaar kun je de uitdaging aangaan om te ontsnappen uit de escape room. Je kunt met een groep van minimaal 4 tot maximaal 7 kinderen jouw smokkelavontuur beleven! Graag 15 minuten voor aanvang aanwezig zijn. De tocht duur 1 uur. Bij ontvangst krijgen de kinderen iets te drinken en de begeleiders koffie of thee. Je mag zelf iets lekkers/eten meenemen en daar nuttigen.

Wil je ook een spannende Escape Room 'Smokkeltocht' boeken? Klik dan via de website button door naar Escape Room Rutbeek.

Tip: Wist je dat je deze activiteit ook prima als familie-uitje kunt doen?

Meer te gekke activiteiten vind je in op uitgebreide themapagina Eropuit!

Buitenhoff & Klimbos Rutbeek

Blikkersmaatweg 15
7546 RJ Enschede
Openingstijden Zie website Prijs € 90 per groep, minimaal 4 personen Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste blogs van dit moment

De leukste blogs van dit moment

Binnenkort zullen de blaadjes van de bomen vallen en kunnen we weer op zoek naar paddenstoelen. Wij hebben de leukste blogs van dit moment voor jullie verzameld.

Naar de blogs!