Escape Room RutbeekTerug naar vorige pagina

  • Escape Room Rutbeek
  • Escape Room Rutbeek
  • Escape Room Rutbeek
  • Escape Room Rutbeek
  • Escape Room Rutbeek
Blikkersmaatweg 15,7546 RJ Enschede
Doe bij Escape Room Rutbeek een spannende smokkeltocht en probeer te ontsnappen!
Zijn jullie de volgende die komen smokkelen en weten te ontsnappen? Bij Escape Room Rutbeek in Enschede probeer je samen met je vrienden te ontsnappen uit de escape room met als thema; smokkeltocht.

'We zijn in het jaar 1953…

Nederland zat volop in de wederopbouw en ook in Duitsland waren tekorten op het gebied van levensmiddelen, zoals koffie, thee, sigaretten, roomboter en zout. Dit had tot gevolg dat de bewoners van het landelijke grensgebied hun eigen oplossingen zochten en er ontstond een verboden handel tussen Nederlandse en Duitse inwoners.

Het smokkelen gebeurde in de avond en nacht om zo de pakkans te verkleinen. Wanneer je werd gesnapt, werd er hard opgetreden, want de douaniers, commiezen genaamd, waren heel fanatiek. De smokkelwaar werd afgenomen en men verdween voor enkele dagen in het kot!'

Vanaf 10 jaar kun je de uitdaging aangaan om te ontsnappen uit de escape room. Je kunt met een groep van minimaal 4 tot maximaal 7 kinderen jouw smokkelavontuur beleven! Graag 15 minuten voor aanvang aanwezig zijn. De tocht duur 1 uur. Bij ontvangst krijgen de kinderen iets te drinken en de begeleiders koffie of thee. Je mag zelf iets lekkers/eten meenemen en daar nuttigen.

Wil je ook een spannende Escape Room 'Smokkeltocht' boeken? Klik dan via de website button door naar Escape Room Rutbeek.

Tip: Wist je dat je deze activiteit ook prima als familie-uitje kunt doen?

Meer te gekke activiteiten vind je in op uitgebreide themapagina Eropuit!
  • Details
  • Kaart

Contactgegevens

Buitenhoff & Klimbos Rutbeek
Blikkersmaatweg 15
7546 RJ Enschede

Naar de website Direct mailen

Openingstijden

Zie website

Prijs

€ 90 per groep, minimaal 4 personen
Helaas, er is nog geen video beschikbaar van deze activiteit!