Kaamps Knapzak WandelingTerug naar het overzicht

Ga naar Landgoed Kaamps om een kinderknapzak op te halen en ga samen op pad in de omgeving van Deurningen
Waar ze bij Kaamps normaal gesproken altijd een leuke activiteit voor de kinderen proberen te plannen tijdens de vakantie, gaat dat dit jaar helaas niet. Kijkend naar de mogelijkheden en met het idee in gedachten dat jullie er misschien ook wel heel graag (verantwoord) op uit willen gaan met de kinderen, hebben ze er deze vakantie toch een invulling aan weten te geven!

De Kaamps knapzak wandeling
Ga naar afhaalloket (buiten) van Landgoed Kaamps om een kinder knapzak op te halen en ga samen op pad in de omgeving van Deurningen. De wandeling kan op eigen gelegenheid worden gelopen met jouw gezin.

Er is een wandeling van 2,5 km (+/- 30 min) & eentje van 5 km (+/- 1 uur) Uiteraard is het ook mogelijk de knapzak af te halen en deze mee te nemen naar een andere plek om te wandelen.

In onze Eropuit categorie hebben we de leukste activiteiten in en om Hengelo, Enschede, Oldenzaal en Almelo voor je verzameld!

Landgoed Kaamps

Vliegveldstraat 4a
7561 AT Deurningen
Openingstijden Zie website Prijs € 6,95 per kind (incl. een kopje koffie voor de volwassenen & een wandelroute) Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Voorjaarsvakantie

Voorjaarsvakantie

Een hele andere vakantie dan andere jaren! Maar niet getreurd, je kunt nog genoeg leuks doen. Veel inspiratie vind je op onze blogspagina en vergeet ook niet onze eropuit-pagina en uitagenda te checken.

Wat kan er wél?