Preston PalaceTerug naar het overzicht

Een echte indoor-kermis, een subtropisch zwemparadijs en een geweldig hotel! Dat is Preston Palace!

Is het slecht weer maar wil je even in de octopus of de botsauto's? In het activiteitenpark bij Preston Palace in Almelo kan het!

In de Indoor-kermis kun je in veel spannende attracties, zoals jumping star, disk'o of de extraordinairy bikes. De kermis is wat ons betreft geschikt voor de iets oudere kinderen, vanaf een jaar of 8. Dan heb je de gewenste lengte voor de meeste attracties wel bereikt.

Voor een bezoek aan de indoor-kermis betaal je één prijs; de entree inclusief koffie, thee, frisdrank, ijs en een lekkernij.

In het subtropisch zwemparadijs kun je heerlijk zwemmen en spelen. Voor de kleintjes is er een lekker, verwarmd kinderbad. Er zijn handige kinderboxen en een babyverschoonruimte dus je kunt gezellig met het gezin een dagje vullen vol zwemplezier!

De entreeprijzen liggen iets hoger dan een gemiddeld zwembad maar je kunt je hier gerust een hele dag vermaken! Kinderen tot 10 jaar mogen alleen onder begeleiding zwemmen.

Voor meer informatie en arrangementen klik je door via de roze button naar de website van Preston Palace. Tip: je kunt hier ook je kinderfeestje vieren!

Kijk ook op onze site voor andere leuke zwembaden via onze Eropuit categorie!

Preston Palace

Laan van Iserlohn 1
7607 PT Almelo
Openingstijden

Openingstijden zwemparadijs: dagelijks van 09:00 tot 22:00 uur.

Openingstijden indoor-kermis: dagelijks van 19:00 tot 23:00 uur
Extra geopend op woensdag, zaterdag en zondag van 14:00 tot 18:00 uur

Prijs €7,95 per kind voor de indoor-kermis / Zwembad 3-10 jaar: € 8,25 en volw.€ 16,50 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste blogs van dit moment

De leukste blogs van dit moment

Binnenkort zullen de blaadjes van de bomen vallen en kunnen we weer op zoek naar paddenstoelen. Wij hebben de leukste blogs van dit moment voor jullie verzameld.

Naar de blogs!