Zomervakantie bij De WilderTerug naar het overzicht

Bij zwembad De Wilder in Haaksbergen zijn weer toffe activiteiten deze zomervakantie!
In de zomervakantie kun je bij Zwembad De Wilder in Haaksbergen weer terecht voor de leukste activiteiten. In de weken van 11 juli t/m 28 augustus wordt er bij het zwembad weer van alles georganiseerd.

Zo zullen er elke dag zowel binnen als buiten speelkussens aanwezig zijn. De speelkussens binnen zijn alleen voor de kinderen met een zwemdiploma. Elke maandag t/m vrijdag zal er een leuke activiteit georganiseerd worden. Voor de kleinste kinderen zonder diploma tot de jeugd, voor iedereen zal er iets aangeboden worden. Ook Zed zal hierbij zijn!

En natuurlijk zijn de bubbelbaden, glijbaan en golven ook in gebruik.

Op 27 juli, 3 en 10 augustus zullen er de hele dag buitenactiviteiten worden verzorgd door Skillz. Voor verdere informatie over deze 3 dagen kunt u terecht op de social media van zwembad De Wilder.

Kortom, het wordt een groot feest in de zomervakantie bij De Wilder. Komen jullie ook lekker zwemmen en genieten van een hapje en een drankje in de horeca?

Voor meer informatie klik je via de roze button door naar de website.

Tip: Meer leuke uitjes in de zomervakantie vind je in onze Uitagenda!

Recreatiebad de Wilder

Scholtenhagenweg 32
7481 VP Haaksbergen
Openingstijden zie website Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Z O M E R V A K A N T I E

Z O M E R V A K A N T I E

Het is ZOMERVAKANTIE! Zes weken, heerlijk... Maar er zullen ook momenten zijn waarop de kinderen zich vervelen. Check voor die momenten onze zomerse tips en activiteiten!

Zomerse tips!