icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas
icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas

Skilessen voor kidsTerug naar het overzicht

Bij Skicentrum Moser in Enschede kun je al vanaf 4 jaar beginnen met skiles. Handig en super leuk!

In kleine klasjes wordt de kinderen spelenderwijs het skiën bijgebracht. Een groot voordeel is dat ze les krijgen in de eigen taal, handig als je de basis al in Nederland hebt geleerd.

De skilessen speciaal voor kinderen worden meestal op de zondagmorgen vanaf 10.00 uur gegeven. Maar bel gerust voor de overige mogelijkheden. De les duur bedraagt 1 uur. Je kunt dit in groepsverband doen maar er zijn ook privélessen en ze bieden spoedcursussen aan.

Voor meer informatie, huur van skimateriaal en het aanvragen van een proefles klik je via de roze button door naar de website.

 

Wist je dat ze bij Skicentrum Moser ook een super coole Tubingbaan hebben? En dat je er ook leuke kinderfeestjes kunt vieren?

Meer sportieve activiteiten vind je in onze categorie Eropuit/actief!

Skicentrum Moser

Blikkersmaatweg 15
7546 RJ Enschede
Openingstijden Zie website Prijs Zie website. Parkeren is gratis voor klanten van het skicentrum. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Boswandelingen met kinderen

Boswandelingen met kinderen

Boswandelingen zijn altijd heerlijk om met de kinderen te maken. In Twente zijn zóveel mooie bossen te vinden. Heerlijk om in het weekend of tijdens de vakantie een boswandeling met kinderen te maken.

Welke is jouw favoriet?