icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

Wandeling vliegveld TwentheTerug naar het overzicht

Voormalige vliegbasis Twenthe is toegankelijk voor fietsers en wandelaars, ook leuk voor kinderen!
Als je het terrein van de voormalige vliegbasis door de hoofdingang oprijdt en de rotonde rechts neemt, vind je na ongeveer 300 meter aan de linkerzijde een parkeerplaats. Van daaruit kun je heel leuk wandelen met kinderen.

Op de borden bij de parkeerplaats vind je meerdere fiets- en wandelroutes. Als je het grindpad volgt en aan het einde links gaat, zie je de 13 meter hoge uitkijktoren al verschijnen. Van daaraf heb je een prachtig uitzicht over het vliegveld en kun je perfect vliegtuigen spotten. 

Je zou het misschien niet verwachten, maar tijdens de wandeling kom je prachtige natuur tegen en veel bijzondere dieren. Deze plek is dan ook niet alleen geliefd bij vliegtuigspotters, ook vogelspotters kunnen hier hun hart ophalen.

Ben je nieuwsgierig naar meer leuke wandelingen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de leukste uitjes!

Vliegveld Twenthe

Vliegveldweg 345
7524 PT Enschede
Openingstijden Tussen zonsopgang en zonsondergang Prijs Gratis Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie in Twente

Zomervakantie in Twente

Het is ZOMERVAKANTIE! Zes weken, heerlijk! Maar er zullen ook momenten zijn waarop de kinderen zich vervelen. Check onze 13 zomerse tips en activiteiten!

Zomerse tips!