De ClubdagTerug naar het overzicht

Met het oog op de winter heeft De Beleverij een concept gelanceerd onder de noemer ‘De Clubdag’!
Vorig jaar heeft De Beleverij haar deuren geopend voor iedereen die wat mee wil maken. Ze richten zich vooral op het organiseren van (binnen)activiteiten voor kinderen. De belangrijkste ingrediënten daarvoor zijn Sjoeterz (Nerf sport), Voetbal Walhalla en E-sports Walhalla. Daarnaast beschikken ze over een geweldige verblijfsruimte met ondersteunende horeca. 

Met het oog op de winter hebben ze een concept gelanceerd onder de noemer ‘De Clubdag’. Ze hebben voor de jeugdleden een tof, sportief programma van 2,5 uur bedacht waaraan zij met hun (voetbal)team kunnen deelnemen. Dit programma bevat alle activiteiten die zij aanbieden, dus: voetbal, nerf en e-sports. Onbeperkt ranja drinken is inbegrepen en alle teams sluiten het programma af met een puntzak friet. Ze bieden dit arrangement dit seizoen aan met ruim 35% introductiekorting. Daarnaast ontvangen deelnemende verenigingen een sponsoraanbod voor een regionaal jeugdtoernooi dat zij organiseren, dit in de vorm van een activiteiten- en prijzenpakket t.w.v. maximaal €400,00.

Teams zijn altijd op zoek naar een leuke winteractiviteiten. Nou, die hebben ze bij De Beleverij! De jongens en meiden kunnen Sjoeterz (Nerf sport) spelen in de jungle, voetballen in onze voetbalhal genaamd ‘Walhalla’ of gamen in onze gave E-sportsruimte. En al dat leuks kan ook nog gecombineerd worden in een Combi Knalfeestje van méér dan 2 uur! 

De promotiecode: op aanvraag

Voor meer informatie kun je terecht op de website, via de roze button.

Tip: schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang tijdelijk het unieke digitale mini magazine!

De Beleverij

Oude Boekeloseweg 31
7553 DS Hengelo
Prijs Clubdag: €11,00 i.p.v. €18,00 per deelnemer
1,5 uur Sjoeterz, voetbal of e-sports voor €9,00 i.p.v. €11,00 (incl. coronatoeslag) per deelnemer (met actiecode)
Het Combi Knalfeestje krijgen de teams met de actiecode voor €13,00 i.p.v. €16,00 inclusief coronatoeslag).
Naar de website
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Agenda van Sinterklaas

Agenda van Sinterklaas

Sinterklaas is heel druk in deze periode. Wil jij weten waar de Goedheiligman de komende tijd allemaal te zien is en welke activiteiten hij voor jullie op de planning heeft staan?

Bekijk zijn agenda!