E-sports walhallaTerug naar het overzicht

Het e-sports walhalla is de ultieme uitdaging waarbij plezier nog altijd voorop staat.
Het e-sports walhalla is de ultieme plek om te gamen met jouw vrienden. Walhalla is de plek waar Vaik – zoon van de goden – de scepter zwaait. Heb jij het in je en durf je samen met jouw vrienden de uitdaging van een 1,5 uur durende game battle aan onder toeziend oog van Vaik? 

Naast het standaard E-sports arrangement, kun je het E-sporten ook mooi combineren met de sportieve activiteiten in het Voetbal Walhalla en in de Djungel van Ner. Dat is een Combi Knalfeestje. Dat betekent dus 50% spelen met de gamecontroller en 50% zelf de fysieke inspanning leveren. Het is de ultieme uitdaging waarbij plezier nog altijd voorop staat.

Voor iedereen is er iets te doen. Ook voor broertjes en zusjes, opa’s en oma’s en andere begeleiders. Zo is er een enorm Barbie huis, een kinderkeuken, een gezellige knutselcorner en een zithoekje met zitzakken. De begeleiders kunnen lekker chillen in de loungeruimte met gratis Wifi en genieten van de catering en de heerlijke rust …

Klik op de roze websitebutton voor meer informatie.

Tips voor andere actieve kinderfeestjes zijn te vinden op onze Kinderfeestjes pagina.

De Beleverij

Oude Boekeloseweg 31
7553 DS Hengelo
Openingstijden Zie website Prijs E-sports Walhalla vanaf € 10,- p.p. Naar de website
Meer leuke tips

Uitgelicht

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven?

We zijn altijd bezig met het verzamelen van de leukste uitjes en activiteiten in Twente! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste tips binnenkort in je mailbox.

Inschrijven!