Sjoeterz avontuurTerug naar het overzicht

Versla de Osmoos en red de wereld! Dat lukt je niet met brute kracht. De Beleverij; daar maar je wat mee!
Met Sjoeterz worden de kids letterlijk en figuurlijk in beweging gebracht. Weg met de controllers, smartphones en tv’s: tijd voor échte actie in de Djungel van Ner, om de wereld te redden van de Osmoos. De activiteit houdt het midden tussen apekooi, Nerfen, Fortnite en een escaperoom. Dus je traint ook je hersens. Kom maar op!

Een feest is pas compleet als … precies! Het compleet is. Daarom kun je bij Sjoeterz het in basis uitgebreide actiepakket zelf nog verder uitbreiden met o.a. thematische uitnodigingskaarten, taarten en snoepblikken. Zo neem je iedereen mee in de Sjoeterz beleving en steel je de show bij al jouw gasten.

Voor iedereen is er iets te doen. Ook voor broertjes en zusjes, opa’s en oma’s en andere begeleiders. Zo is er een enorm Barbie huis, een kinderkeuken, een gezellige knutselcorner en een zithoekje met zitzakken. De begeleiders kunnen lekker chillen in de loungeruimte met gratis Wifi en genieten van de catering en de heerlijke rust …Klik op de roze websitebutton voor meer informatie.

Tips voor andere actieve kinderfeestjes zijn te vinden op onze Kinderfeestjes pagina.

De Beleverij

Oude Boekeloseweg 31
7553 DS Hengelo
Openingstijden Zie website Prijs Sjoeterz Spel p.p. € 10,-
Anderhalf uur Nerf avontuur in de Djungel van Ner | 3 missies | minimaal 6 / maximaal 16 deelnemers
Naar de website
Meer leuke tips

Uitgelicht

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven?

We zijn altijd bezig met het verzamelen van de leukste uitjes en activiteiten in Twente! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste tips binnenkort in je mailbox.

Inschrijven!