De Museumfabriek OnlineTerug naar het overzicht

Als je niet naar de Museumfabriek kan, komt de Museumfabriek toch gewoon bij jou!
Nu we tijdelijk niet meer kunnen genieten van de prachtige collecties van De Museumfabriek, brengen ze het museum naar je toe! Via de website en social media biedt De Museumfabriek online activiteiten aan, waardoor het museum tóch bezocht kan worden en je thuis zelf aan de slag kan gaan! 

Virtuele tour
Via de website van De Museumfabriek kun je een virtuele tour maken door de Wunderkammer. In deze spannende collectiepresentatie maak je in een groot aantal kabinetten kennis met de wonderen van de wereld. Je ontdekt er dat het enorme skelet van een mammoet verrassend veel lijkt op jouw eigen skelet. Je maakt er een reis door de nacht. Je bewondert de beroemde kevercollectie van De Museumfabriek. Je ziet waar wereldreizigers heen gingen en wat ze mee terug naar huis namen. De Wunderkammer is een reis vol avonturen, en die maak je nu thuis. Veel plezier! 

Klik op de roze websitebutton om de virtuele tour te starten!

Tip: heb je Rijksmuseum Twenthe weleens bezocht? Dit kan nu ook via een virtuele tour!

De Museumfabriek

Het Rozendaal 11
7523 XG Enschede
Openingstijden 24/7 Prijs Gratis Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Boswandelingen met kinderen

Boswandelingen met kinderen

Boswandelingen zijn altijd heerlijk om met de kinderen te maken. In Twente zijn zóveel mooie bossen te vinden. Heerlijk om in het weekend of tijdens de vakantie een boswandeling met kinderen te maken.

Welke is jouw favoriet?