Krazy KangarooTerug naar het overzicht

Ga uit je dak bij Krazy Kangaroo: het mega grote trampolinepark in Enschede!
Krazy Kangaroo is een super gaaf trampolinepark in Enschede. In de Twentehallen vind je ruim 2.500 m2 springplezier. Krazy Kangaroo biedt de complete “experience” voor beginnende tot gevorderde trampoline springer, begeleiders én toeschouwers. Minimum leeftijd is 8 jaar en op speciale tijden is er KidsJump voor kinderen van 5 tot 9 jaar. Reserveren kan via de website.

Krazy Kangaroo
Krazy Kangaroo is er voor iedereen die sportief is en van uitdaging houdt. Een unieke toevoeging aan het succesvolle indoor speelparadijs Avontura dat voor jongere kinderen is bedoeld. Er zijn verschillende soorten areas, o.a.: een freejumping ruimte met horizontale en diagonale trampolines, een tricks area (met o.a. extra hoge spring mogelijkheden) en een sports area waar je fantastisch als een basketballer kunt dunken of turnoefeningen kunt doen.

Ook is er een uitdagend Ninja Parcours. In het weekend wordt het trampolinepark regelmatig omgetoverd tot heuse discotheek waar iedereen te gekke moves kan maken op de tofste muziek met discoverlichting.

Kidsjump
Krazy Kangaroo denkt ook aan de kleintjes. Speciaal voor kids (met begeleider) van 5 t/m 9 jaar bieden wij Kidsjump aan. Iedere woensdag van 14.00 – 15.00 uur en zaterdag en zondag van 09.00 – 11.00 uur bieden ze Kidsjump aan. En in de vakanties elke dag van 09:00 -11:00 uur.Horeca
Na het jumpen lekker eten. Dat kan, Krazy Kangaroo heeft een prachtige horeca met een uitgebreide kaart. In het restaurant, waar je heerlijk relaxed kan zitten, kun je genieten van de lekkerste snacks en heerlijke burgers. 

Vooraf reserveren is gewenst en kan via de website van Krazy Kangaroo.

Hoe cool is het om hier je kinderfeestje te vieren?! 

Nog meer inspiratie nodig voor een sportief uitje? Kijk dan eens op onze themapagina Eropuit/Actief!

Krazy Kangaroo

De Reulver 120
7544 RT Enschede
Openingstijden Maandag t/m donderdag: 14:30 - 23:00 uur
Vrijdag: 14:30 - 24:00 uur
Zaterdag: 09:00 - 24:00 uur
Zondag: 09:00 - 22:00 uur
Prijs Krazy Jump: 1 uur jumpen voor € 11,00 per persoon, 2e uur jumpen: € 9,00 per persoon.  Jump Sokken á € 2,00 per sokken zijn verplicht Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Volg ons op Facebook!

Volg ons op Facebook!

Op onze Facebookpagina delen we altijd de leukste tips. Volg jij ons al?

Volg ons op Facebook