icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2
icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2

Pak Het OpTerug naar het overzicht

Help jij ook mee aan een schonere wereld? Kom in actie en pak afval op!
Je kunt nu helaas even niet lekker met je vrienden en/of vriendinnen chillen of een potje voetballen. Maar je wilt liever ook niet binnen zitten, toch? En gewoon wandelen met je ouders is minder leuk. Van de regering mag je wel naar buiten voor een frisse neus in je directe omgeving. Zeker als je 1,5 meter afstand houdt van anderen. Natuurlijk moet je je aan die regels houden. Wandelen wordt alleen leuker als je iets te doen hebt. 

Daarvoor is een goed idee bedacht: ga naar buiten en help mee om onze wereld schoon te maken en een stukje te verbeteren! Met Pak-het-op willen wij jou vragen mee te helpen het afvalprobleem op te pakken. 

Het doel is om zoveel mogelijk zwerfafval op te pakken. Helaas vind je er nog teveel van langs de kant van de weg en in sloten of op (gras)velden. Het is achtergelaten door jongeren en ouderen die niet nadachten over de gevolgen voor planten en dieren.

Het doel is dat mensen niet wegkijken en per dag gemiddeld 1 keer bukken om afval op te pakken. Dit mag natuurlijk ook eens één keer per week een zak vol zijn. Er is geen grens. Alle hulp is welkom.

Het doel is ook om jongeren meer bewust te maken van de gevolgen voor planten en dieren. Door de consequenties van het weggooien te begrijpen, kun je voorkomen dat iemand nog sigarettenpeuken, plastic of ander afval na gebruik ‘weggooit’ in de natuur.

Kidsproof Twente is ambassadeur van dit geweldige initiatief en wil de bewustwording bij kinderen graag vergroten.

Geef je nu op!
De eerste 20 natuurvrienden ontvangen een klimbon van AvaTarz en de volgende 30 natuurvrienden ontvangen een echte PakHetOp rugtas.

Tip: schrijf je meteen in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de leukste tips!

Pak Het Op

Hengelosestraat 230
7562 PK Deurningen / Oldenzaal
Prijs Gratis Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs