Ouder-kind taartenworkshopTerug naar het overzicht

Samen quality-time hebben en ondertussen een mooie, lekkere taart maken.
Hoe leuk is het om samen met je kind quality-time te hebben en gelijktijdig een lekkere en persoonlijke taart te maken? Dat kan met de ouder-kind taartenworkshop. Er vinden zulke mooie gesprekken plaats tussen ouder en kind!

Naast natuurlijk de ingrediënten en materialen voor de taart, mag en kan er van alles op tafel komen. Dat maakt het zo gezellig en vaak vergeten we dat er ook nog een taart afgemaakt moet worden.

Jullie beginnen met het vullen van de taart met slagroom en jam, om vervolgens samen het fondant te kneden en dit als echte banketbakkers over de taart te trekken. Daarna begint het echte werk; de fondant figuren boetseren zodat de taart er helemaal uitziet zoals jullie in gedachten hadden. Na afloop nemen jullie de taart mee naar huis om trots aan de anderen te laten zien en wedden dat jullie het jammer vinden om jullie kunstwerk aan te snijden?

Via de roze websitebutton krijg je meer informatie over de mogelijkheden.

Tip: Kidsproof Twente heeft ook een eigen Facebookpagina!

Taarten van Geluk

Bilderdijkstraat 21
7552XG Hengelo
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Knutselen met herfstschatten

Knutselen met herfstschatten

In de herfst liggen de Nederlandse bossen vol met de mooiste herfstschatten: eikeltjes, kastanjes en beukennootjes. Leuk om mee te knutselen.

Verzamelen maar!