Kidslab workshopsTerug naar het overzicht

Volg een online workshop van Tetem met huis-, tuin- en keukenspullen.
Elke woensdag- en zaterdagmiddag én in de vakantieperiode kunnen kinderen van 6 t/m 12 jaar met een labcoach van het KidsLab online aan de slag met maak- bouw- en ontwerpworkshops! Bouw bijvoorbeeld samen een mini-flipperkast of knikkerdoolhof, maak je eigen stopmotionfilmpje of photoshop een dierenkop. 

Om elke kind een uitdagende middag te bezorgen zijn er vier verschillende soorten workshops ontwikkeld. Maak en bouw workshop met huis- tuin- en keukenspullen, Make-It workshop met een techniek kitje (vooraf te bestellen), ontwerp workshop met behulp van gratis ontwerpprogramma’s (kleine vergoeding voor het maken van je ontwerp) en KidsLab+ workshops met extra uitdagende technieken en theorie. 

Alle workshops starten om 13:30 uur. Je hebt een computer nodig (om deel te nemen aan de Zoom-sessie – online gratis vergadertool) en bij elke workshop een aantal benodigdheden. Via de websitelink vind je bij elke workshop een lijst met benodigdheden en een Zoom link. Verzamel de benodigdheden alvorens je gaat deelnemen. Op de aangegeven datum en tijdstip klik je op de Zoom link en volg je de KidsLab workshop. Aanmelden is niet nodig. Na de workshop van een uur is er nog 30 minuten tijd voor vragen en tips.

Workshops voorjaarsvakantie
20 februari: Weven met een zelfgemaakt weefgetouw
22 februari: Textielsticker ontwerpen
23 februari: Embleem ontwerpen
24 februari: Wearables en Facefilters
25 februari: Maak je eigen sokkenpop
26 februari: Leer haken met je handen
27 februari: Maak je eigen licht piano

Bekijk hier de teaser van het Kidslab!


Alle informatie en workshopdata vind je via de roze button.

Meer leuke thuistips vind je op onze Eropuit pagina!

Twentse Maakplaatsen

Stroinksbleekweg 16
7523 ZL Enschede
Openingstijden Elke woensdag- en zaterdagmiddag en tijdens de voorjaarsvakantie Prijs Gratis (of een kleine vergoeding) Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Voorjaarsvakantie

Voorjaarsvakantie

Een hele andere vakantie dan andere jaren! Maar niet getreurd, je kunt nog genoeg leuks doen. Veel inspiratie vind je op onze blogspagina en vergeet ook niet onze eropuit-pagina en uitagenda te checken.

Wat kan er wél?