Wow, alle leuke kinderfeestjes in Twente!

Wow, alle leuke kinderfeestjes in Twente!

Een super kinderfeestje vieren in Twente? Bekijk de feestjes die open / veilig zijn. Lees vooraf de corona-maatregelen!

Het meest complete overzicht van actieve, creatieve, sportieve, gezellige en stoere verjaardagsfeestjes in Twente en omgeving.

Filteropties

THEMA
Leeftijd
Binnen/Buiten
Locatie
totaal 105 resultaten
Pagina: 1234
totaal 105 resultaten
Pagina: 1234

Leuk idee voor een kinderfeestje of stoer verjaardagspartijtje in de regio Twente?

Jarig kind? Tijd om een feestje te vieren! Er zijn zoveel leuke verjaardagsfeestjes die je kunt boeken!

Zo kun je in de regio Twente kiezen uit een sportief kinderfeestje (denk aan een zwemmen, mountainbiken, voetbalfeestje), een actief kinderfeestje (bijvoorbeeld feestje in een binnenspeeltuin, een klimhal of een trampolinepark), een stoer kinderfeestje (zoals lasergamen, bowlen, paintball, survivalfeestje, Nerf battle of een escaperoom feestje), een creatief kinderfeestje waarbij je gaat knutselen, naaien, koken, bakken of cupcakes versieren.

Ook leuk: een kinderfeestje in de regio Twente met paarden, pony’s en andere dieren op de manege, kinderboerderij, bij de boer of bij het dierenasiel. Wist je dat je ook een feestje kunt geven in het museum, de bioscoop en het theater?

Alle leuke verjaardagsfeestjes in de omgeving van Enschede, Hengelo en Almelo

Op Kidsproof Twente vind je élk leuk kinderfeestje voor je meisje of jongen in (de omgeving van) Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal, Borne, Rijssen, Haaksbergen en Wierden!

Kies je voor een klein verjaardagspartijtje of een groot kinderfeest? Of liever een partijtje thuis of een kinderfeestje buiten de deur? Voor een kind van 5 jaar, 6 jaar, 7 jaar of een andere leeftijd!