Kinderfeestje in AquadromeTerug naar het overzicht

Ben je binnenkort jarig? Vier het bij Aquadrome met lekker zwemmen en een patatje tussendoor!
Samen met je vrienden en vriendinnen urenlang genieten van alle attracties in het recreatiebad. Je kunt kiezen uit maar liefst vier spetterende feestjes en je kunt met je eigen website iedereen uitnodigen!

Schip Ahoy
Ga zo vaak als je wilt van de wildwaterbaan en onze snelle glijbanen. En daarna lekker spelen in het golfslagbad en de kreek met draaikolk.

Schatten van de Zee
Je wordt ontvangen door onze piraat die jullie na het omkleden meeneemt naar Het Piratennest. Daar geeft hij uitleg over het snorkelmateriaal en gaan jullie het water in om te ontdekken wat er allemaal op de bodem van Aquadrome ligt.

Het ruime sop (piratenspelletjes)
Je wordt ontvangen door onze piraat die jullie na het omkleden meeneemt naar Het Piratennest. Daar vertelt hij welke leuke piratenspelletjes jullie samen gaan doen.

Aquadance (discozwemmen)
Je feestje houden tijdens het discozwemmen met je vrienden en vriendinnen, dat is pas echt je verjaardag vieren! Bij het Aquadance-feestje gaan jullie helemaal alleen zwemmen zonder ouders.

De partijtjes zijn inclusief toegang, patat met drie snacks, een slush en snoepjes, cadeautje voor de jarige en een gereserveerde tafel. Kijk voor meer informatie op de website via de roze button!

Tip: Ga er met het gezin op uit naar een museum, de natuur of de kinderboerderij!

Aquadrome

J.J. van Deinselaan 2
7541 BR Enschede
Openingstijden Reserveer via de website.
Prijs Vanaf €9,50 per persoon, minimaal 5 kinderen. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Volg ons op Facebook!

Volg ons op Facebook!

Op onze Facebookpagina delen we altijd de leukste tips. Volg jij ons al?

Volg ons op Facebook