icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2
icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2

Stoer graffiti feestjeTerug naar het overzicht

Wil jij een stoer en uniek kinderfeestje organiseren? Dan is een graffiti feestje echt iets voor jou!
Bij Praktijk voor Coaching en Creativiteit kun je samen met je vriendjes en vriendinnetjes je eigen gave graffiti maken en zorgen de artiesten voor de strakke afwerking.

Dus wel of niet creatief? Het maakt helemaal niets uit. Iedereen gaat naar huis met de mooiste graffiti kunstwerken (1.22 x 61 cm)! 

Je krijgt een mondkapje, overal en handschoenen ter bescherming. Onder begeleiding maak je een vette graffiti creatie op een wandbord van 122 cm bij 61 cm, die je daarna mee naar huis mag nemen. Het feestje kan op locatie plaats vinden of bij jou thuis.

In het gezellige atelier staan de teken,- en knutselspullen altijd klaar of speel tijdens het wachten een leuk spel samen met je vriendjes of trap een balletje buiten op het grasveld. Het kan allemaal.

Het feestje is natuurlijk niet compleet zonder snoepjes en chips dus daar wordt uiteraard ook voor gezorgd. Inclusief gave groepsfoto aan het einde!

Wil jij zo'n super cool graffiti feestje organiseren en ben je tussen de 6 en 12 jaar? Kijk dan snel voor meer informatie op de website via de roze button. En vergeet hun Facebook pagina ook niet in de gaten te houden voor nieuwe workshops.

Tip: Kijk voor meer unieke kinderfeestjes op onze themapagina.

Praktijk voor Coaching en Creativiteit

Weleweg 555
7548PK Enschede/Boekelo
Openingstijden Woensdag t/m zondag van 14:00 - 18:00 uur
Zaterdag van 11:00 - 18:00 uur
Prijs € 17,95 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Handige tips voor de lockdown!

Handige tips voor de lockdown!

De schoolboeken en laptop mogen nog steeds thuis op tafel. Ondertussen verzamelen we nog steeds de fijnste tips voor jullie.

Naar de thuistips!