Kids High TeaTerug naar het overzicht

Zin in een gezellige middag? Ga dan eens naar Theehuis Dennenoord voor een high tea!
Dit authentieke theehuis is gevestigd in een origineel houten pandje uit de jaren twintig van de vorige eeuw. Een sfeer die helemaal bij een échte Engelse high tea past.

Eerst gezellig samen met de kinderen wandelen in de mooie omgeving van Theehuis Dennenoord en daarna aanschuiven aan de bekende huisgemaakte High Tea met keuze uit meer dan 40 theesmaken.

Voor de kinderen is er een speciale Kids Tea en jullie kunnen genieten van een originele High Tea met scones, clotted cream & jam, taart, sandwiches, hartige hapjes en nog veel meer lekkernijen. 

Wist je dat je hier ook je kinderfeestje kunt vieren? Je kunt hiervoor het Jachthuisje huren en er je eigen kinderfeestje houden. Dat kan een High Tea feestje zijn, maar je kunt er ook zelf een invulling aan geven. Vraag ze gerust naar de mogelijkheden. 

Op zoek naar ideeën om er met de kinderen in Twente op uit te gaan? Check onze Eropuit categorie! 

Theehuis Dennenoord

Vasserweg 37
7638 PK Nutter
Openingstijden Zie website voor de actuele openingstijden Prijs Vanaf €12,50 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Nieuw! Hotspotgids met 25 uitjes

Nieuw! Hotspotgids met 25 uitjes

Yes! Onze nieuwe gids met meer dan 25 hotspots in de regio is uit! Je vindt hem bij VVV's, campings, bibliotheken en leuke hotspots in Twente.

Check hier onze favorieten!