icon-closeLandelijk omniversum week 28-29
icon-closeLandelijk omniversum week 28-29

Kinderfeestje mag weer!Terug naar het overzicht

Was jouw kind jarig in coronatijd? Tijd voor een extra feestelijk kinderfeestje nu het weer mag.

Corona en kinderfeestje vieren in Twente? Dat kan en mag weer!

Door de versoepeling van de coronamaatregelen gaan steeds meer locaties voor kinderfeestjes in Twente weer open. Fijn voor alle jarigen van de afgelopen tijd en voor de kinderen die nu (bijna) jarig zijn!

Partijen die kinderfeestjes aanbieden hebben op hun site aangegeven of en welke extra maatregelen er gelden i.v.m. het coronavirus. Check voordat je een kinderfeestje boekt dus altijd even goed welke voorwaarden er bij die partij van toepassing zijn. Soms mogen er minder kinderen op het feestje komen of mag er maximaal één ouder bij het feestje aanwezig zijn. Vooral de buitenfeestjes zijn nu weer mogelijk.

Op Kidsproof Twente kun je zien welke feestjes weer open zijn d.m.v. van het speciale roze 'weer open' vlaggetje. Bekijk het overzicht: Kinderfeestjes in Twente die weer kunnen en mogen.


Kinderfeestjes vieren en RIVM-richtlijnen m.b.t. corona

Uiteraard gelden de algemene maatregelen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen ook als je een kinderfeestje geeft. Zo moeten volwassenen minimaal 1,5 meter afstand houden van de kinderen. Lees op de site van het RIVM en de Rijksoverheid alles over de meest actuele maatregelen.

Corona


Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie in Twente

Zomervakantie in Twente

Het is ZOMER en bijna VAKANTIE! Zes weken, heerlijk! Maar er zullen ook momenten zijn waarop de kinderen zich vervelen. Check onze 14 zomerse tips en activiteiten!

Zomerse tips!